Odp: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Saboor, a może byś tak przeczytał pierwszy post ? Tam masz wszystko wyjaśnione przez autora, co chciałby, aby w tym wątku było umieszczane i w jakiej formie ;). Pisz do niego, on tu jest "Panem i władcą", a my tylko się skromnie dokładamy.
Autor zbanowany - piszę do Was jako obecnych właścicieli.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Albo mam lepszy pomysł ! Załóż sam taki wątek, wrzucaj zdjęcia, pisz co i jak, przecież wiesz co i jak. Prawda?
Po co mnożyć wątki o tym samym??
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Wiem, że intencje masz dobre, ale mieszasz chłopie nie wiadomo po co.
Bo jak pisałem: wiele rzeczy mnie ciekawi(określenie "mieszasz" cokolwiek nie na miejscu)
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Wątek, do puki się nikt do niego nie wtryniał, żył sobie swoim spokojnym rytmem i nam jest z tym dobrze ;)
Nam? To znaczy komu? Wtryniał? Czyli absolutnie nikt poza elitą kliszy nie ma głosu?
Sepi19 to powyżej to analiza Twojego postu, na który odpowiedziałem, nie czuję "emocji" po prostu poddałem kilka pomysłów na uatrakcyjnienie
wątku, to wszystko.
Saboor, jaka klisza, w czym wywoływana jest pod większością zdjęć, czegoś nie ma wystarczy spytać autora zdjęcia, z pewnością odpisze. Do tej pory tak to tutaj funkcjonowało, i nam, czyli tym, którzy od pewnego czasu udzielają się w tym wątku ;), to odpowiada. W tym wątku wrzucamy zdjęcia, piszemy czasem czym i w czym i jak do tej pory to wystarczało. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale ilość postów przepychanek czy wycieczek osobistych była tu znikoma, jak nie zerowa. Czy to trzeba zmieniać twoim zdaniem ? Moim chyba nie. Szanuję Cię chłopie, twoja wiedzę i oko do kadrów, ale nie mieszaj. Po co te elaboraty?
W czym problem, żebyś założył wątek czysto techniczny dot. fotografii analogowej ? Przecież wiesz jak to zrobić, i o tym pisałem, to miałem na myśli pisząc w poprzednim poście, a nie na temat wiedzy z zakresu ciemni. Nie podejrzewasz mnie chyba o tego typu ironię w moich wypowiedziach ? Co innego to twoja nadinterpretacja słów, które ktoś pisze na Twój temat. Zawsze można przecież kota ..., wiesz co mam na mysli ;)
Pozdrawiam i zakończmy na tym, albo przenieśmy się do odpowiedniego wątku, tu tylko, obydwoje, nie potrzebnie mieszamy ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
...obydwoje, nie potrzebnie mieszamy ;)
Racja, nic nie pisałem, nic nie mówiłem, to wszystko to zbiorowa halucynacja.:-P
Idę se.
;).
ps. tylko nie za mocno, szkoda by Cię było :-P:wink:
Poza tym moim zdaniem niema za bardzo sensu pisać o wywoływaniu, bo wszystko co jest w tym wątku i tak jest cyfrową interpretacją kliszy i na pewno różni się od wywołanego zdjęcia.
1 załącznik(ów)
Ostatnio bawie sie Ilford Delta Professional 100 i ID11.Ze dwie klatki sa godne odbitki wiec jakies 30x40 w prezencie ktos dostanie.Załącznik 130577
I zawsze nakrecam filtr jezeli jest taka mozliwos.
PS.
Jezeli ktos Nowy pojawia sie w watku to Sepi 19 zawsze Go serdecznie wita.
nadal fuji neopan 400 w pyrocacie hd
1 załącznik(ów)
1 załącznik(ów)