Nigdy inaczej nie ładowałem akumulatora. Mimo, że się ładuje nie mogę uruchomić funkcji zwykłego "pstrykania" :(
Wersja do druku
Nigdy inaczej nie ładowałem akumulatora. Mimo, że się ładuje nie mogę uruchomić funkcji zwykłego "pstrykania" :(
Str. 78 pkt 2 i rys. na str. 56 instrukcji obsługi - może coś pomoże. Też zawsze ładuję baterię w aparacie poprzez dołączoną ładowarkę i kabel USB (tylko mam ekran wyboru co ma robić aparat.)
Gdy wybierzesz "Ładowanie" po podłączeniu ładowarki, przez kilka sekund na ekranie wyświetla się ikona ładującej się baterii i dioda przy klawiszu włączania świeci na niebiesko. Po chwili ekran się wyłącza, a dioda świeci dalej. Jeśli naciśniesz np. spust migawki, ekran znów wyświetli ikonkę baterii.
---------- Post dodany o 23:21 ---------- Poprzedni post był o 23:17 ----------
W trakcie ładowania nie można robić zdjęć. Ew. kup sobie drugą baterię i ładowarkę do samych baterii.
Przy okazji ostatniej wizyty u naszych Pań Weterynarek w gabinecie przy ul.Balickiej udało mi się w spokoju sfotografować dwie klimatyczne fotografie będące reklamą firmy farmaceutycznej (której nazwy tu nie wymieniam aby nie być posądzonym o kryptoreklamę).
Panie Weterynarki natomiast jak najbardziej polecam, bo mają i podejście do zwierząt , i wiedzę, i dobrą rękę.
A fotografie bardzo mi się podobają - nie wiem kto był autorem ale pięknie uchwycił oba momenty (chwile).
Załącznik 149759
Załącznik 149760
Fota foty - ciekawy tytuł na cały wątek...
zapodaje kilka fotek z wycieczki w Pieniny, bo coś wątek stanął w miejscu :)
Załącznik 150282 Załącznik 150283 Załącznik 150284 Załącznik 150285 Załącznik 150286
Dwie ostatnie (z naciskiem na przedostatnią) najbardziej mi się podobają :)
Mnie też sie dwie ostatnie podobają. No ale z tym że z naciskiem na ostatnie :wink:
Ja też naciskam na ostatnie :wink: