Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Obiecuję poprawę ;) Dzięks za opinie.
@kdarek - most jest uwielbiany przez rzesze całe, miał swoją stronę, dostarcza wielu trosk i emocji mieszkańcom. Moje kilka zdjęć to pikuś. Ale przestudiować historię warto. Tu masz fajne miejsce (chociaż chyba nie da rady oglądać zdjęć bez logowania :()
http://dawnytczew.pl/forum/viewforum.php?f=57
dzięki za link. Ułożyłem puzzle i biorę się z oglądanie - z tego co widzę będę musiał podzielić sobie podzielić na odcinki
5 załącznik(ów)
Wątek beskidzki pomału zamiera, a tu też chciałabym jakiś znak zostawić. Z różnych beczek, taki poweekendowy remanent. Pierwsze zdjęcie z Łodzi (jedyne w mej życiowej kolekcji ;)).
A boćka z Venus jestem ciekawa innych wersji, znam przynajmniej 3 osoby, które takie mają :)
Wysowa mi się bardzo widzi. Fajnie zagrało drzewko z górką:)
Wrzutka zlotowa fajna. Ja wciąż jestem pod wrażeniem tych krów co łażą po tam tych gór :mrgreen:
Ziobrę też mam, wszędzie po lasach Beskidzkich się rozlepił :D
Robotniczy zryw łódzki bardzo nostalgiczny i wymowny. A co do plakatów wyborczych - ostatnio znowu było głośno o Gorlicach, gdyż posłanka naszego regionu, pani Bartuś, znalazła takiego skutecznego przedsiębiorcę do wywieszania bilboardów z podobizną pani poseł, że ten wieszał je na konstrukcjach bez wiedzy właścicieli terenu/konstrukcji. TVN24 nawet dłuższy news o tym machnął :)
Pierwsze gada do mnie, pewnie też dla tego, że z moje miasta :) Bociek uroczy, też jestem ciekawa innych wersji. Wyborcze dobre, ale chyba bym jakoś inaczej kadrowała.
bociek to reklama atlasu? :) to z drzewkiem trochę leci na bok, wyprostuj :D
---------- Post dodany o 09:57 ---------- Poprzedni post był o 09:57 ----------
Bardzo ładny widoczek :)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
A boćka z Venus jestem ciekawa innych wersji, znam przynajmniej 3 osoby, które takie mają :)
ja swojego też pewnie wrzucę, tylko muszę ogarnąć jakąś cudowną aktualizację do PSuja bo mi jeszcze nie ogarnia "nowych" RAWów..
choć na tym ktore mam najmniej poruszone Venus się wkurzyła i schowała za kadr ;)
krowa nadal robi na mnie duze wrażenie :mrgreen: ;)