orzeszki... nawet nie chce myśleć jak dawno temu byłam na Kasprowym... ;)
przyjemne kadry
moja za to jak najbardziej tak - dlatego z chęcią zobaczę jeszcze :)
Wersja do druku
Dzięki, że zaglądacie.
Kolejne zdjęcia z Hali Gąsienicowej i ze szlaku na Kuźnice. Niestety były to już godziny południowe.
714, 715, 716, 717,
718.
Tatry jak zawsze piękne i malownicze. Już się nie mogę doczekać aż syn nieco podrośnie i będę mógł go zabrać na jakiś szlak
Pełna zgoda, a z dziećmi trenujcie bo szczyty czekają :grin:
Tu macie przykład: http://www.tatry.przejscia.pl/pl/node/1369 :grin::grin::grin:
Kolejne zdjęcia z doliny Chochołowskiej.
719, 720, 721, 722.
Bardzo ładne góry:) Szczególnie 712 i 713 mi się podobają:)
Aż mi się nostalgicznie zrobiło :)
Bardzo ładne.
piękne zdjęcia, jakoś tak to ostatnie zdjęcie mocno przykuwa moją uwagę, bardzo fajny punkt widzenia
715 i 722 misię :)
Pozdrawiam.
Jeszcze dwa zdjęcia z Chochołowskiej. Ostatnie to ze spaceru z Witowa na Gubałówkę.
723, 724, 725.
Fajne ostre zdjęcia. Podobają mi się. Ja w tym roku też byłem w Dolinie Chochołowskiej ale ładnej pogody nie miałem i że zdjęciami krucho :(
Kolor, nie zabieraj przyrodzie tego co najpiękniejsze :)
Wiem Bogdanie, że jesteś przeciwny zdjęciom krajobrazowym w czerni i bieli. Ja lobię zdjęcia bez koloru - nie wszystkie ale w szczególności tam gdzie są chaty, szałasy itp. W tej kwestii każdy z nas będzie miał inne zdanie i każdy będzie miał rację. Pozdrawiam.
Ja Ci napiszę że bardziej jako całość podoba mi się b&w, te kolorowe za "ciepłe" moim zdaniem zdecydowanie, wolę generalnie góry w trochę chłodniejszej tonacji, ale jako kadry to fajne :)
popieram :)
---------- Post dodany o 20:17 ---------- Poprzedni post był o 20:13 ----------
tu tez się zgadzam, trochę jakby za ciepłe, a swoją drogą polecam Chochołowską zimą wraz z Grzesiem, Rakoniem i ewentualnie Wołowcem zależnie od warunków. Na wiosnę to wiadomo - krokusy :grin:
Zdjęcia ładne, miejsca znane mi już na wylot...czasem nawet nie wyciągam w niektórych z nich aparatu już :)
ja byłam tam w styczniu i sama się sobie dziwiłam
ale w sumie to było przy okazji pucharu świata w skokach - więc nie dało sie nigdzie indziej być.. ;)
a moi współtowarzysze z pracy chcieli cokolwiek pochodzić ;)
widoki jednak nie były najgorsze z tej Gubalówki ;)
ale też tam raczej za prędko nie wrócę.. :mrgreen:
Nawet więcej:
http://www.dziennikpolski24.pl/artyk...owce,id,t.html
Ostatnio rzadko zaglądam ale obowiązki służbowe ostatnio wiele mojego czasu pochłaniają.
Zdjęcia z okolic Siewierza.
726, 727, 728.
Ostatnio mam słabość do fotek z mgiełkami. :)