-
Odp: macieknr1 - moje zdjęcia
fajny rowerek, poza tym 171 i 172:grin:
-
1 załącznik(ów)
179Załącznik 109150
Cytat:
Zamieszczone przez
alnico
fajny rowerek, poza tym 171 i 172:grin:
Witam i dziekuje, troche ulicznego Dublina
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
ciekawe paletko do kapelusika...
-
1 załącznik(ów)
Załącznik 109152
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
ciekawe paletko do kapelusika...
Czesc APZ :) dziekuje to moze jeszcze dobije do 180 zdjeciem okolice Dublina
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
Załącznik 109152 Czesc APZ :) dziekuje to moze jeszcze dobije do 180 zdjeciem okolice Dublina
Strasznie równa wyszła ta zachmurzona woda. Taka flauta i bezfale było? A w ogóle odrobiny słońca życzę w tym zimowym teraźniejszym czasie... Lepsze będa fotki a i przyjemnośc ich robienia też będzie większa. Ta ponura pogoda przypomina mi zaciągnięte, wrześniowe niebo nad Bergen.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Strasznie równa wyszła ta zachmurzona woda. Taka flauta i bezfale było? A w ogóle odrobiny słońca życzę w tym zimowym teraźniejszym czasie... Lepsze będa fotki a i przyjemnośc ich robienia też będzie większa. Ta ponura pogoda przypomina mi zaciągnięte, wrześniowe niebo nad Bergen.
Taka pora dzisiaj pada sypie swieci i znowu pada sam zobacz http://www.youtube.com/watch?v=D65MrJkfzyo dla tego czekam na potwierdzenie zamowienia mojego m5 i 12-40 :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
Taka pora dzisiaj pada sypie swieci i znowu pada sam zobacz. Dlatego czekam na potwierdzenie zamowienia mojego m5 i 12-40 :)
Fakt, mały koszmarek i widzę te uszczelnienia są tam jednak niezbędne, tak jak w moich żeglarskich wycieczkach.
Szybkiej realizacji zamówienia życzę.
Mnie zmiana z E-PL1 dała pozytywnego kopa i poprawiła moje chęci do cieszenia sie fotografią, czego i Tobie życzę.
-
Maćku nr1,
Cały wątek przeszedłem, to co rzuciło mi się w oczy- to duże ilości podobnych zdjęć, ale to na wcześniejszych stronach wątka.
Bardzo dużo zdjęć wybrzeża - interesujących, ale może kiedyś wypłyniesz w morze by zrobić zdjęcia z innej perspektywy.
Zapamiętałem również siostrę Paulinę, jak i 'kowali', lecz z każdą stroną widać, ze portret Cię 'pociąga', jak i radzisz sobie z tym tematem coraz ciekawiej.
Zarówno Paulina, jak i Dziewczyna o głębokim spojrzeniu są pokazywane w fajny sposób.
Może jeszcze trochę urozmaicenia i będzie świetniej, kto wie!
Ale z pewnością będę tu zaglądać, też ze względu na ciekawe zdjęcia uliczne.
pozdrawiam,
-
Mnie chyba też Twoja ulica najbardziej przyciąga. I widoczki. Choć zgodzę się z Sawą, że powtórki czasem są nużące.
Podoba mi się, że szukasz, eksperymentujesz, cały czas jesteś na chodzie - robisz zdjęcia. Przy takich ilościach oczywiste jest, że nie wszystko odbiorcy podpasuje, z drugiej strony - można znaleźć coś dla siebie. Często znajduję.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Taka flauta i bezfale było?
Weź pisz normalnie bo mi się ślipia łamią na tym slangu. :-P:mrgreen:
-
9 załącznik(ów)
-
Za dużo na raz nieco, zwłaszcza podobnych wariantów jednego ujęcia.
Mnie najlepiej podobają się 181 i 186, za wpasowanie gościa w kadr właśnie. Na nich też model wygląda najbardziej przekonująco.
-
a mi najbardziej podoba się z ostatnich zdjęcie nr 185. Co do pozostałych to nie lubię jak w portrecie cięte są fragmenty głowy :)
na 188 kiepsko wypadł fragment koszuli nad paskiem.
Ciekawe eksperymenta z obróbką
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
a mi najbardziej podoba się z ostatnich zdjęcie nr 185. Co do pozostałych to nie lubię jak w portrecie cięte są fragmenty głowy :)
na 188 kiepsko wypadł fragment koszuli nad paskiem.
Ciekawe eksperymenta z obróbką
Masz rację kawałka nie wolno ciąć!
Załącznik 109434
Co innego iść na całość! :-D
-
hehehehh panowie w garnturach ale bez glowy
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
hehehehh panowie w garnturach ale bez glowy
Przez karierę stracił głowę. :-D
-
hehe, dobre Saboor. Czyżby zapowiedź kolejnej popRAWki? :-P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
hehe, dobre Saboor. Czyżby zapowiedź kolejnej popRAWki? :-P
Będzie z apz morzem. :-D
-
-
3 załącznik(ów)
Trzy zdjeci Magda 189 Załącznik 109561 190Załącznik 109560 i z Sali bedze jak sie spodoba mala seria 191 Załącznik 109562
-
Z sali się podoba. Poproszę jeszcze.
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
dawaj jeszcze :)
Bardzo chetnie ale to dopiero wieczorkiem, poszedlem z kuzynem na jego zajecia i wziolem ze soba aparat :)
-
13 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
dawaj jeszcze :)
A wiec prosze bardzo nie odszumialem fot jakos ten szum mi nie przeszkadza tu :) 192Załącznik 109707 193Załącznik 109699 194Załącznik 109714195Załącznik 109712196Załącznik 109701197Załącznik 109700198Załącznik 109708 199Załącznik 109702200Załącznik 109703201Załącznik 109704 202Załącznik 109705 203Załącznik 109706204Załącznik 109713 prosze traktowac to jako calosc milego :)
-
1 załącznik(ów)
-
Oglądnąłem sobie te z sali i mam ważenie, że wrzuciłeś je trochę na zasadzie - spróbujmy może tak to zdjęcie obrobić, a to może tak?, a to następne spróbujmy z tym presetem...
Chodzi mi o to, że skoro stanowią swego rodzaju serię, to powinny być spójne również w obróbce. Chyba :).
Pozdr
-
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Oglądnąłem sobie te z sali i mam ważenie, że wrzuciłeś je trochę na zasadzie - spróbujmy może tak to zdjęcie obrobić, a to może tak?, a to następne spróbujmy z tym presetem...
Chodzi mi o to, że skoro stanowią swego rodzaju serię, to powinny być spójne również w obróbce. Chyba :).
Pozdr
witam mysle ze masz racje
-
1 załącznik(ów)
206 i bedzie pare zdjec z Polski :) odebralem 12-40 i E5 ale to jeszcze z G3 i 45 1.8 Załącznik 111018
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
206 i bedzie pare zdjec z Polski :) odebralem 12-40 i E5 ale to jeszcze z G3 i 45 1.8
Załącznik 111018
Jakaś umorusana ta buźka wyszła...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Jakaś umorusana ta buźka wyszła...
to nad okiem to znamie a reszta to radosny dzieciak :P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
to nad okiem to znamie a reszta to radosny dzieciak :P
Ale te oczy mówią: "R U kidding me?" :)
-
Fajne szarości, "mocne" oczy, ale coś nie gra do końca. Te oczy wyeksponowałbym bardziej, tu daszek czapki zacienia je i efekt jaki mógłby być ucieka.
-
1 załącznik(ów)
Narodowy Dzień Pamięci „Żołnierzy Wyklętych” 1 Marca
Załącznik 111597
-
Wklejasz nie swoje zdjęcia do swojego wątku? :roll:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Wklejasz nie swoje zdjęcia do swojego wątku? :roll:
Ale za to z Ostrołęki... :wink:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
diabolique
Ale za to z Ostrołęki... :wink:
Hmm panowie nie prosze o ocena zdjecie to raczej w kwestji przypomnienia nauczony doswiadczeniem z zeszlego roku ze wzbudza to wielkie kontrowersje .
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
... to raczej w kwestji przypomnienia ...
Czy masz przekonanie, że trzeba przypominać?
Może uważasz, że "my" w Irlandii, bardziej pamiętamy niż "oni" tam w Polsce?
-
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Czy masz przekonanie, że trzeba przypominać?
Może uważasz, że "my" w Irlandii, bardziej pamiętamy niż "oni" tam w Polsce?
Po co znowu takie wycieczki, a osobiscie mysle ze Tak nalezy przypominac. I tu to gdzie sie znajduje obcecnie nie ma znaczenia.I jeszcze jedno my, wy sam pomysl co napisales bo z tego co mi widomo tez mieszkasz z dala od Domu.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
macieknr1
... z tego co mi widomo tez mieszkasz z dala od Domu.
To jeszcze nie powód, żebyś mi przypominał o Wyklętych w swoim wątku.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
To jeszcze nie powód, żebyś mi przypominał o Wyklętych w swoim wątku.
Ostatnio jak zwróciłem komuś uwagę na pewną rzecz, dostałem delikatny ochrzan od klubowicza(minus punkty do rep.), że to nie mój wątek i to autor wątku rządzi w nim i określa co mu w nim pasuje, a co nie.