Bardzo ładne te złapane detale, ja obrobiłabym w kwadrat i pokusiła się o mocniejszę obróbkę :grin:
jeszcze lepiej leżałoby w kadrze gdybyś bardziej w prawo kadrował :)
Serdecznie pozdrawiam
Wersja do druku
Bardzo ładne te złapane detale, ja obrobiłabym w kwadrat i pokusiła się o mocniejszę obróbkę :grin:
jeszcze lepiej leżałoby w kadrze gdybyś bardziej w prawo kadrował :)
Serdecznie pozdrawiam
Fajna fota po obróbce Wanilii wyszła.
Fotka z okiennicą (of166), po kadrowaniu i obróce wanilii (tylko ta rama :roll:) jest super. Nadaje się do galerii :grin:
Wanilio dzięki za trud. To są ciekawe konfrontacje i służą wyrobieniu spojrzenia a u mnie jeszcze długo się będzie wyrabiało. Mam też pełny kadr z Twoją wizją którą zamieszczam jako 166a z tym, że kolor pozostawiłem taki jaki był. Szkoda, że nic na temat 167 czy kadr do kitu, czy obróbka, czy jedno i drugie. Poszukując tematu, na 168 zarośnięte trawą tory prowadzące do niegdyś tętniącego życiem magazynu PSK.
A cóż to za szkło, takie jasne?
Pomysł z małą GO, nie wydaje mi się najszczęśliwszy. Ostry jest tylko mały fragment torów w okolicach zwrotnicy. No i obraz jest przechylony w lewo :-P
Helmuth to Zuiko 50/2 lubię je właśnie dlatego. Ostrość ustawiałem na elipsę zwrotnicy. Obraz przechylony w lewo- dzięki. Nie zauważyłem i nie zwróciłem na to uwagi.
Oj, jakież ładne to 166! :D Uwielbiam takie proste kadry, jak z obrazu postimpresjonisty jakiegoś :D
Ech Wiejo,oglądam sobie z takim sentymentem Twoje ostatnie foty,na których poznaję te widoki sprzed wielu lat...Trochę dzieciństwa się tam spędziło,jeżdżąc do dziadków na wakacje i jakoś tak mi się zatęskniło...
Bardzo podoba mi się 165,świetny kadr i ładne wołanie,
166 również takie swojskie a w wersji Wanilii,wręcz kapitalne,
167 i 168 - sentymentalne wspomnienia...
Dawaj Wiejo więcej! :)
Pozdrawiam.
Wersja Wanilii znakomita. Podobają mi się także kamienne ławy - dobry kadr.
Ładna okiennica :-)