czyżbym czuł jakąś chęć zakupów ? jak czytam te wszystkie pochwały nowych aparatów mam ochotę na zmianę , ale później przychodzi zimny prysznic - jak ma się ich cena do moich potrzeb fotografii :cry: .
Wersja do druku
panoramka 89. wchodzi w oczy. Dla takich miejsc potrzebna inwestycja w szeroki kąt (rózny od fish'a) - co daje pole do nieosiągalnych dziś kadrów i zwiększa możliwości ; )
Ogromną chęć, co już zdążyłam uzewnętrznić w innych wątkach :P Na E-M10 napaliłam się też ze względu na w miarę przystępną cenę. Jako że fotografia jest pasją, która przynosi mi niezwykle wiele radości, taki wydatek uznaję za usprawiedliwiony. Niestety premierowa cena, nawet w OJ, jest zbyt dużym obciążeniem dla mojej studenckiej kieszeni, więc postanowiłam poczekać kilka miesięcy na jej spadek i pojawienie się używek. No i teraz się męczę :P
Zwracano mi na to uwagę, ale póki co nie zdecyduję się zainwestować w szkło używane tak sporadycznie. Poza tym nie znajduje w ofercie m4/3 nic, co by mi odpowiadało. Panas jest absolutnie poza zasięgiem finansowym, a zoom 9-18 jest dla mnie bez sensu (pokrycie części zakresu kitem), poza tym oba są ciemne, co niestety w urbeksie jest problemem - te miejsca są zwykle ciemne nawet w słoneczne dni. Chętnie widziałabym 9mm stałkę o świetle 2.8. 89 przedstawia fragment balustrady i zostało wykonane dwudziestką :)
Migawka z łódzkich targów Film Video Foto. Był ktoś, jak wrażenia? Ja miałam przyjemność poznać Jacka na stoisku Olympusa :D
92.
Załącznik 113828
Bez tego gościa "z aparatę" byłoby fajostsze :)
A spotkałaś moich dwóch kolegów z Tczewa? :D Bo jechali.
A mnie jakoś ten gość dopełnił kompozycji. Ale możemy naszych forumowych magików poprosić o zlikwidowanie typa i sobie porównać ;)
Na innych Forumowiczów nie trafiłam, jeszcze tylko Jack przedstawił mnie jednemu chłopakowi, ale muszę przyznać, że nie skojarzyłam nicka.
Fajne zdjęcie.
Ten gość z aparatem po prawej to kolega z Bystrzycy Kłodzkiej, fota świetna. Pozdrawiam
Dałbym głowę, że ten z prawej jest z Bystrzycy, po weryfikacji jednak nie :):)
Wiosenne oblicze Łodzi ;) Proszę o radę kolor vs cz-b.
93a.
Załącznik 114161
93b.
Załącznik 114162