Odp: Fotografie ze szlaków i nie tylko
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
57 ze względu na porę roku, by złapać te kolory a nie łapać mostu po prawej jest centralnie, takie miejsce, Górny Śląsk niestety to nie np. Mazury, mamy niestety mało miejsc bez tworów cywilizacji. No i jakoś trza sobie radzić...
... powiedział baca zawiązując buty glizdą :mrgreen:
Bogdan dałbym Ci + ale nie moge...
Do tego jakieś barany zdecydowały że stawy tam można by zasypać i jeden jest już zasypany... Czysty debilizm.
Bardzo podoba mi się ostatnia wrzutka. Cały wątek na plus:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Hrr
Wstawiasz dobrze zaplanowane i wykonane kadry, ale mi te wszystkie zdjęcia wyglądają jak tła. Świetne tła do czegoś - tyle że tego tam nie ma !
Takie zdjęcia bardzo dobrze oddają jesienny nastrój. Oczekiwanie na zmiany, na śnieg i ostatecznie na ciepłą wiosnę :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
57 ze względu na porę roku, by złapać te kolory a nie łapać mostu po prawej jest centralnie, takie miejsce, Górny Śląsk niestety to nie np. Mazury, mamy niestety mało miejsc bez tworów cywilizacji. No i jakoś trza sobie radzić...
No tak to tłumaczy taki kadr :-), ale może w takim razie pasowałaby do tych kolorów i ujęcia drzew wersja pionowa ;-)
Wrzuta z drzewami świetna:).
Dla mnie najfajniej wyszło Y63 - podoba mi się kadr w ujęciu do drzewa. Kolego a nie myślałeś aby Y62 uciąć z góry na linii łączenia wody z brzegiem? Wychodzi to wtedy bardzo niekonwencjonalnie/inaczej ale z jakimś pomysłem na przyszłość :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
No tak to tłumaczy taki kadr :-), ale może w takim razie pasowałaby do tych kolorów i ujęcia drzew wersja pionowa ;-)
Wiesz centralnie nie zawsze znaczy źle, no i zależy co pokazujesz, to co obok drzewa też może być istotne...
---------- Post dodany o 23:19 ---------- Poprzedni post był o 23:15 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Dla mnie najfajniej wyszło Y63 - podoba mi się kadr w ujęciu do drzewa. Kolego a nie myślałeś aby Y62 uciąć z góry na linii łączenia wody z brzegiem? Wychodzi to wtedy bardzo niekonwencjonalnie/inaczej ale z jakimś pomysłem na przyszłość :)
gdyby była przestrzeń za to być może kadrował bym bez brzegu, niemniej wcale nie było by to niekonwencjonalnie. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
gdyby była przestrzeń za to być może kadrował bym bez brzegu, niemniej wcale nie było by to niekonwencjonalnie. :)
Ale bardzo rzadkie przez co niekonwencjonalne :). Ale fakt faktem potrafisz fajne kadry łapać i tego Ci się nie zabierze :)
Dzieki za wszystkie wpisy, jeszcze jedno foto przedzimowe, Las Miechowicki
Y66
Drzewo bardzo mi się podoba, wyszło bardzo fajnie na tle nieba tak trochę rysunkowo i groźnie :). Kadr mniej mi odpowiada ale grunt żeby podobał się wykonującemu :)