Ja mam pytanie o te 70-300
Jedne sa Made In Japan....By TATSUNO
Drugie to Made In Japan
Czy czasem te drugie nie byly robione(jako wersja probna) na lini Sigmy gdzies w Tajlandii????
Wersja do druku
Ja mam pytanie o te 70-300
Jedne sa Made In Japan....By TATSUNO
Drugie to Made In Japan
Czy czasem te drugie nie byly robione(jako wersja probna) na lini Sigmy gdzies w Tajlandii????
Zakład produkcyjny TatsunoCytat:
Zamieszczone przez lucca
może sam Tatsuno kręci szkiełka i te jakieś lepsiejsze są....
jak kiedyś Asashi....
MM Wrocław Galeria Dominikańska za 1499 zł - Raty 10x0% - i chyba można negocjować cenę ;)
TUTAJ PROSZĘ link do aukcji, na której kupiłem już 2 sztuki. Pierwszą kupiłem jeszcze zanim były dostępne w Polsce. Ostatnią wylicytowałem 30 stycznia dla kolegi, który nie może czekać na dostepnośc w Polsce. Od reki zapłacilem przez PayPal - wyszło 1001,27 zł . Sprzedający potwierdził zapłatę i wysyłkę na 31 stycznia :mrgreen: Ale najlepsze jest dalej - otóż 2 lutego (sobota) około 12:00 do drzwi zapukał listonosz :!: - przyniósł ten obiektyw :!: :shock: Nawet się zastanawialismy, czy nie został przypadkiem przesłany e-mailem :mrgreen: .
Aha - i przesyłka została sprawdzona przez urząd celny - nie było faktury, więc nie było i cła.
Czy w takim wypadku jest jakaś gwarancja ważna w Polsce? Jeśli tak, to czy jest to rok czy dwa lata?Cytat:
Zamieszczone przez pafcio
Moze jakis portrecik poprosze, nie musi byc super extra, tak, by bylo widac, jak rozmywa tło, i dane: z jakiej odleglosci miej wiecej robione i ogniskowa, przyslona i czas :)
Gwarancja jest roczna - jak na wszystkie obiektywy i body Olympusa zakupione poza polską.Cytat:
Zamieszczone przez wido
Portret - może nie najlepszy (przepał na włosach). Czas 1/60, f 5,1 ISO 100 ogniskowa 215 mm. Robione z ok 3-4 metrów.Cytat:
Zamieszczone przez black_bird