Odp: Pstryki ignoranta czyli romans z "sześćsetdwudziestką"
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dzięki
apz, tytuł będzie brzamł "Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"" - lubię ten aparat :) Teraz proszę się za mocno nie nabijać bo to mój pierwszy i być może ostatni raz:
122. Chateu Foix @ Tadzik (południowa Francja)
Podoba sie :-)
Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką
Nazwa wątku zmieniona - dzięki apz i Administracjo (kimkolwiek jesteś) :).
Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką
No, no moje gratulacje kolego za warsztat i ciekawe oko. Fajnie się Twoje foty ogląda.
Pozdrowerki
1 załącznik(ów)
Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
Dziękuję za odwiedziny w starym/nowym wątku. Poniżej oryginał, obiekt fajny ale światło niestety było do bani więc się trochę pobawiłem :wink:
Co do warsztatu - to jest tu taki jeden specjalista, ma coś z doktorem wspólnego :mrgreen: ja tylko słucham uważnie Mirka, Saboora i Scott'a K.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dziękuję za odwiedziny w starym/nowym wątku. Poniżej oryginał, obiekt fajny ale światło niestety było do bani więc się trochę pobawiłem :wink:
Co do warsztatu - to jest tu taki jeden specjalista, ma coś z doktorem wspólnego :mrgreen: ja tylko słucham uważnie Mirka, Saboora i Scott'a K.
Odjazdowo wyszedł...
Dzięki apz, miał być taki jak z amerykańskich horrorów o wampirach i wilkołakach i coś koło tego chyba wyszedł :twisted:
Odp: Pstryki ignoranta czyli romans z "sześćsetdwudziestką"
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Chateu Foix @ Tadzik (południowa Francja)
Ciekawie to wyszło, warto było pobawić się z oryginałem :)
Byłem wczoraj nad morzem, wiało tak że łeb urywało i od czasu do czasu spadło parę kropli z nieba.
123. Bad boys
124. B 52's
125. Mam cie
126. Na piasku
127. Nadmorski widoczek
.... i jeszcze jedno pt:
128. Ptaka cień (bez podtekstów :mrgreen:)