Nierozjechana rowerem swietna :-) a kwiatuszki 6;7 ekstra.
Wersja do druku
Nierozjechana rowerem swietna :-) a kwiatuszki 6;7 ekstra.
Fajne zdjęcia, mają swój klimat.
Ostatnia wrzutka cała na duży plus :)
Dziękuję za opinie : ) No to kolejne...pierwsze z Pentacona 1.8/50 + pierścienie pośrednie (wtedy, nowy nabytek, jedno z pierwszych ujęć z niego) i jeszcze kilka ujęć makro i przyrodniczych też w większości z niego : ) Zapraszam i serdecznie pozdrawiam! : D
Ociepliłaś nam ten zimny czas :D
super fotki...light4 najbardziej się podoba....masz zacięcie....:-)
3czka bossska!
pozdrawiam serdecznie
Janek
Latem zapachnialo :-) Ladna warzutka.
Wiesz co?Tak sobie patrze,i mysle i wymyslilem takie cos.Tego pentakona odstaw.On Ci nie odda tego co ty widzisz i chcesz pokazac.To szklo nie dla Ciebie.Moze gdyby cos wiekszego,i z dalszej odleglosci to przykryje jego niedoskonalosc,choc jest dobrym szklem.
Nie wydawaj na szminki,pomadki i inne grzebienie,ciulaj,zbieraj na te.Podalem pelna nazwe,zeby goglowac bylo latwiej.
Fuji Photo Film Co. EBC Fujinon 1:1.4 f=50mm
Fujinon 55mm f/1.8 EBC
Nie wiem ile kosztuja ,nie sprawdzalem.To pierwsze jak znajdziesz z wygrawerowanym nazwiskiem szefa to jestes w raju.
Naprawde,niezwykle ostre,oddajace prawie cala game koloru,plastyczny obraz.Ach nie bede dalej judzic.
Naprawde,popatrz za tymi szklami a nastepnie pokazuj wrzosy,koniki polne stokrotki,niezapominajki,mgle nad nimi i tumany kurzu.
Nie napisze Ci ze ostrosc kuleje w ostatnich fotkach,i to nie jest mala GO czy inna wizja,one nieostre sa.
Będę odmiennego zdania:) Nie odstawiaj pentacona. Podobają mi się 3,4,5 i 6. Zdjecia pasują do tytułu wątku "inne spojrzenie na świat" Pentacon 1.8/50 ma specyficzny bokeh i nie każdemu się podoba, mi tak. Do takiego typowego makro (owady) mniej się nadaje mz.