A moze ciutke inaczej obrobic?Jak myslisz?Ten kit nie jest az taki zly pprzecie.
Wersja do druku
A moze ciutke inaczej obrobic?Jak myslisz?Ten kit nie jest az taki zly pprzecie.
Kurka wodna Mirek, elegancko :grin: po raz pierwszy obrabiałem na nowym notebooku z matryca 13'' wiec jasność i kolorki mogą być nie teges :oops:
To prawda że to szkło jest niezłe, ale większość zdjęć była totalnie niezdatna do pokazania :cry: a szkoda bo sport bardzo widowiskowy, aaa nie dodałem że wszystkie fotki robione poprzez 1,5 cm plexi.
No Mirek dobrze Ci to wyszło :) z wrzuty widać że sport bardzo dynamiczny :grin:
No i po wakacjach :cry:
Ale za to kilka nowych tematów mogłem uwiecznić :grin:
Dzisiaj, fotki z przemarszu taborów mających zasilić siły Grunwaldu przez Warszawę.
Ciekawy jestem Waszych opinii.
Ciekawe, ale kadry czasem wydają sie być zbyt ciasne MZ.
pozdrawiam :wink:
Zaczynam węgierski wątek, tam właśnie spędziliśmy część wakacji :grin:
Stacjonowaliśmy w Tiszaujvaros, miasteczko z dużym kompleksem basenów.
Jednak najciekawsze były wycieczki jak już słońca i basenów było dosyć :-P
Pierwsze miasteczko to Eger, piękne stare miasto, zamek i kościoły.
Zatrzymaliśmy się jak się okazało nieopodal targu warzywnego i oto kilka fotek stamtąd.
Sam budynek zupełnie nieciekawy, ot hala. Ale to co można znaleźć na stoiskach...cud malina. Kolory, zapachy i język którego ja zupełnie nie rozumiałem :wink:
I co były tam tylko papryczki ? ;)
niektóre nie wyglądają zbyt apetycznie :-x
Witaj:)
Eger piękne miasto...w ogóle Węgry są super na wakacje - znam więc z miłą chęcią oglądnę więcej fot z Egeru i powspominam:)
P.S. Nabrałem smaka na gulasz i na dobre Egri Bikaver:)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
...jeszcze co do fot to z balansem bieli coś nie teges, ale jak powiadasz na hali robione więc trudne oświetlenie zapewne było