aaaaa, kulka:mrgreen: a ja wlasnie kierowalem sie "niekulką":lol: tylko wlasnie lancuchem:)
Wersja do druku
aaaaa, kulka:mrgreen: a ja wlasnie kierowalem sie "niekulką":lol: tylko wlasnie lancuchem:)
O technicznych aspektach napisali przedmówcy. Mi bardzo podoba się Twoje kreatywne podejście do tematu fotografii, ostatnia seria bardzo fajna.
Kulka jako motyw główny jest moim zdaniem zdecydowanie ciekawsza. Robi wrażenie, jakby na niej spoczywał cały świat.
Seria ciekawa.
Ja to dalej chciałbym wiedzieć co Mirek pali, że ma takie wizje :D
Sporo ciekawych i fajnych elementów sfociłaś. Trudno mi się odnieść teraz do każdego ale zdecydowana większość podoba się. Odnosnie balansu to jak na zdjęciach jest bruk wskazanie jego jako punktu neutralnego szarości rozwiąże problemy.
Element bramy (?) z kulką przyciągnął moją uwagę i wkładka poprawiona przez Mirka. Wyciągnął z tego zdjęcia chyba wszystko co się dało i naprawdę wygląda to świetnie.
W jednym z zaułków Starego Miasta natknęłam się na mały mostek, gdzie na metalowym ogrodzeniu zakochane pary wieszają kłódki - symbol nierozerwalności ich związku, a klucz wrzucają do płynącej pod mostem rzeki. Na kłódkach można znaleźć inicjały, imiona czy też miłosne wyznania. Poniżej kilka zdjęć.
Pozdrawiam
119
120
121
122
123
Z calej serii to B&W najbardziej mi odpowiada...
LOL, gdzie to jest?
Świetna seria, dla mnie BW też najlepsze.
Fajne kadry, obróbka też elegancka :grin:
No właśnie, gdzie to jest??