Ja zmieniłem system, to sposób obrazowania w systemie daje takie a nie inne efekty, cięzko to zmienic nawet w PS ...
Wersja do druku
Ja zmieniłem system, to sposób obrazowania w systemie daje takie a nie inne efekty, cięzko to zmienic nawet w PS ...
Mariush, jeśli będziesz miał zlecenie na dokumentację nocy poślubnej to chętnie Cię wyręczę. Jako praktykujący katolik na pewno będziesz miał opory. A ja full profeska zrobię relację, bo znam się na tej robocie.
Pięknie...Panie Mariush...pięknie...
Jeśli chodzi o pyskówki...możesz na mnie liczyć...lubię pomagać bliźnim :wink:
No i znam,conajmniej jedną tajemnicę Twojego sukcesu...ale cicho siedział będę... :)
Pozdrawiam.Roman
jak pozbyć się czerni?
no, tego...pędzelkiem na biało w PS :)
Rzeczywiście jest coś takiego co w E-systemowych matrycach pewnie siedzi, obrazki z nich są takie...dokładne i wyraźne, jak mówi moja żona. Prawda jest taka że na odbiór składa się wszystko, a w dużej mierze "bajkowość" oddawania sceny przez FF i dobre szkło.
W Olku tylko Leica na 1,4 i z bliska daje podobne "bajkowe" obrazki.
Niestety nie wszystko można zrobić tym szkiełkiem a już do akcji to się nie nadaje zupełnie. Jak robię pierwsze ćmyry to mam praktycznie 50% odrzutów, dlatego w połowie z bólem serca zmieniam na 12-60 i mam piękną ostrość aż po kotleta na talerzu wujka Miecia przy ostatnim stole.
Dziś tylko bekstejdż - pod zdjęciem, które powiesiłem w galerii (z deskami surfngowymi) pojawiło sie pytanie "zamoczyłeś czy nei zamoczyłeś".
Robiłem co sie da aby nie zamoczyć :-)
Ja mam inne pytanie. Czy panna młoda zamoczyła całą suknię, czy np. na strój kąpielowy założyła sam gorset ?. Żona ma twierdzi, że na pewno to tylko gorset ;)
jestem pod wrażeniem poświęcenia :-).
Jeśli pójdziesz krok dalej to może pomoże Ci taki worek
Zegarek oczywiście miałeś wodoszczelny ;-)