Widzę, że Ci gorączka "zeszła" i zacząłeś gadać jak mężczyzna :mrgreen:.
Wersja do druku
Interesująco cały czas :) za Bodzipem - 307 bardzo fajne.
Cieszy mnie to bardzo. Dzięki :).
Kolejne miejsce, które przypadło mi bardzo do gustu. Do którego chętnie, jak będzie taka możliwość po raz kolejny pojadę. Właściwie to nie miejsce a odcinek drogi 550 pomiędzy Oddą i Jondalem. Piękny skalisty brzeg fiordu. Zawsze wygląda inaczej :).
No i do ciekawego lodowca tylko rzut beretem.
Dziś fotki robione na pograniczu nocy i dnia po dość pochmurnym i deszczowym wieczorze i oczywiście nocy. Ale u mnie to już norma :mrgreen:
Tu w sąsiedztwie fiordu nic nie zdradza, że w wyższych częściach Norwegii jest już biało. Tu nadal panuje schyłek lata....
308
Załącznik 219851
309
Załącznik 219852
310
Załącznik 219853
...
Piękne kadry zwłaszcza dwa ostatnie kadrowo siadły idealnie ;)
jakby tak jeszcze promyk światła tam padł ku radości fotografa :)
ale nie zawsze dz się mieć wszystko
Super widoki i piękne kadry.
Tak skojarzeniowo:
309 - grzbiet narwala
310 - płetwa orki
Kurcze, fajne masz miejscówki :)
Pierwszy kadr troszkę odstaje, ale pasuje to dobrze :). Mi najbardziej podoba się ostatni.
Słonko powiadasz ... o tej porze ono było pod horyzontem, a w zasadzie za :). A gdy pokazało się pomiędzy górami a chmurami, można było iść na śniadanie:).
Dziękuję kolego za taka fajna opinię :)
Coś w tym jest ... :). Na szczęście takie "cosie" tam nie pływają, bo bałbym się wleźć tam do wody. A woda jest .... nad wyraz orzeźwiająca. Ma ca. 11-13 st. C :mrgreen:
Miejscówki,że się tak wyrażę, są "pochodną" przejechanej ilości kilometrów i coraz mniejszy pośpiech w ich wyszukiwaniu :). Nic prostszego Bogdan. Potrzebne są auto, prowiant i czas. :mrgreen:
Ostatnie zdanie jest kluczowe dla tych fajnych zdjęć; mniejszy pośpiech i czas, czas..
Kwintesencją - pieniądze Załącznik 219861