Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Po nadrobieniu zaleglosci stwierdzam ze dobrze, iz "nozki dwa w gumofilcach" z cyklu kulinarnego obejrzalem po swietach. Jak tak maja wygladac szczesliwe kury to ja wole byc mlodym i bogatym czlowiekiem... W oknach daje punkt na "bez ludzika" moze jakby sie ten samochod sie pospieszyl i wiecej wjechal...
ps musze wolniej z nastepnych swiat wracac ...
4 załącznik(ów)
W tym roku rzepak kwitnie u nas 2-3 tyg. wcześniej. Znajomi rolnicy zaskoczeni. Mam nadzieję, że nadchodzące przygruntowe przymrozki mu nie zaszkodzą. Jest tak piękny w tym roku, że byłoby mi bardzo przykro, gdybym nie mogła go uwiecznić.
Ten nr 3 może trochę odstaje ale wrzucam, bo zauroczył mnie w chwili uwieczniania. 2 kwadraty - wyjątkowo ;)
Wstaw pierwsze do galerii, prosze... :)
Miodne... chcialem powiedziec - rzepaczne.... ;)
"The House of Rising Canola..." :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
W tym roku rzepak kwitnie u nas 2-3 tyg. wcześniej. Znajomi rolnicy zaskoczeni. Mam nadzieję, że nadchodzące przygruntowe przymrozki mu nie zaszkodzą. Jest tak piękny w tym roku, że byłoby mi bardzo przykro, gdybym nie mogła go uwiecznić.
Ten nr 3 może trochę odstaje ale wrzucam, bo zauroczył mnie w chwili uwieczniania. 2 kwadraty - wyjątkowo ;)
rape14_01 pierdyliony takich zdjęć jest w necie...
Dawaj do galerii! :grin:
Ostatnie też ładne. Choć pierwsze najładniejsze.
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Ostatnie też ładne. Choć pierwsze najładniejsze.
Pierwsze, to czysty Agapietyzm - reszta ładna.
Pierwsze najbardziej się podoba, potem ostatnie.
---------- Post dodany o 08:57 ---------- Poprzedni post był o 08:56 ----------
Podobne do tego pierwszego miałem kiedyś z kościołem zrobione, gdy tam przejeżdżam to zawsze mi się przypomina. Niestety od wielu lat już tam rzepaku nie sieją.
Z radością nasycam oczy tymi żółciami :grin: Za oknem szaro/buro/mokro/ponuro :evil: Dziękuję za optymizm jaki wniosłaś tymi kadrami w mój dzisiejszy dzień :grin: