Dzięki Igorra
Ciekawam Waszych opinii:
Wersja do druku
Dodalbym klimatu, wyjatkowo zagralbym kiczowatym zdesaturowaniem wszystkiego procz ust i oczu i osadzilbym akcje noca lub bladym switem w szaroburej tonacji....
czepiam sie:) jest grejt, od dawna obserwuje Twoje fotki i prawie zawsze maja to cos...
pozdrawiam serdecznie
Janek
Czaderskie masz te foty :grin:
Mnie przedostatnia bardzo się podoba: niebieskie oczy świetnie grają z sukienką, poza, kolorki - bardzo ładnie (nic głębszego nie napiszę bo się nie znam, ma się podobać i tak jest).
A "czarna wdowa"... poproszę coś wesołego :cool:
Ale mnie korci próbowanie, kombinowanie, poszukiwanie ...
Dzis eksperyment z fakturami, kolorami. Strasznie mnie wciągnęło.
To dopiero początek :grin:
W przeciwieństwie do czarnej wdowy bardzo mi się podoba. Jak porcelanowa lalka... i to spojrzenie, brrr.... Świetne.
Dzięki Heniu, przyznam , że ja bardzo lubię to ujęcie i nic bym nie zmieniła, owal twarzy bardzo zyskuje na tym- "modelka":wink: ma raczej okrągłą twarz.
Co do adoratorów to przez chwilę był jeden ale moje dziecko jeszcze nie zainteresowane. Książki, duuużo książek, filmy tyle na razie.
Jeszcze będę z wiatrówki strzelać, ale nie teraz :wink::grin:
Wyłazi ze mnie techniczna natura i przypominam sobie ze szkoły, że jeżeli okrągłą twarz (okrąg) pochylić, to otrzymamy owal
(a dokładnie elipsę) w poziomie :-P
Chyba nie o to chodzi albo ja czegoś nie rozumiem. Ale skoro tobie się podoba... :grin:
Oj, przygotuj coś, co strzela seriami :mrgreen: