ten piesek mnie powala !! super ;)
Wersja do druku
ten piesek mnie powala !! super ;)
Tak - kadr 913 - znakomity!
912- swojski klimat, ale zastanawiam się dlaczego ta kobieta się cieszy z tego, że się załapie czy z tego, że interes idzie. 913- odwrócić uwagę pieska od ruchomej piłki i jeszcze to fajnie sfocić- gratki. 914- chrabąszcza w bułce zobaczył i grymasi przy obojetności elegantek z wystawy.
A mi się widzi 914 - fajna mina gościa :)
Z pieskiem, znakomitości. Tak na marginesie, wiosną w Kraku widziałem tego gościa z piłką. Znaczy, że on tak codziennie odbija?
Nie wiem czy codziennie, ale w weekendy zawsze go można spotkać na Floriańskiej albo Szewskiej. Ten piesek jest jego własnością i też jest stałym elementem krajobrazu.
915
916
W sensie: znajdź dziesięć różnic? Czy też czekasz, aż ktoś się złapie na dowcip, pisząc "915 boskie, ale 916 nie leży mi za bardzo"? ;-)
911- tak jak kiedyś skryba dopisywał coś do tekstu aby ślad po nim pozostał, tak Rafał w ten sposób pozostawia swój ślad na fotkach. Bo jak wiemy jak ktoś robi fotki innym, to sam ich nie ma;-)
912- tak spragniesi drinku jak ten niemowlak w tle, fajnie wyszło
913- fajowa fotka i "robi" ją psiak ;-)
914- bardzo mocne zdjęcie dla mnie, rzadko spotykana mimika (pałaszowa), w witrynie (u mnie zawsze plus) pierwsza z lewej patrzy z pożądaniem na Ciebie, a druga (ta z prawej) z zazdrością na tę pierwszą. Wniosek, pierwsza hetero a druga to lesba...a może na odwrót:lol:
916- podoba się, dobre emocje!
916- bardzo żywiołowe, po części wciągające w kulisy tej sytuacji.