Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Mięso od szczęśliwej kury... przepływ pozytywnej energii, w przeciwieństwie do mięsa od kury nieszczęśliwej, ciemiężonej, hodowanej w ciasnej klatce.
:|
kura w klatce nie zna innego życia więc nie jest nieszczęśliwa bo za niczym innym nie tęskni, dla niej świat zaczął się i skończy w klatce. to z naszej perspektywy tak wygląda. myślę że ona nic nie myśli na ten temat.:mrgreen: moja teoria względności
zapomniałem - zdjęcia ostre
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
kura w klatce nie zna innego życia ....
Czy ty myslisz, ze kury sa gluche? Ze nic nie slysza i nic nie rozumieja? Ze nie sluchaja po kryjomu Kurzego Radia? Ze nie rozmawiaja ze soba? Ze nie pisza listow i nie wysylaja SMS'ow? Echhhh....
Myślę, że kurze podziemie wyzwoli kiedyś swoje nieszczęśliwe siostry.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Widzę, że ktoś musi Ci oczy otworzyć: perfidny plan człowieka jest dopracowany w szczegółach. Z jednej strony wycinanie w pień kur z klatkowych obozów śmierci, z drugiej eksterminacja trylionow kur nienarodzonych poprzez przerabianie ich na jajecznice, sadzone czy z pozoru słodki kogiel-mogiel...
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Widzę, że ktoś musi Ci oczy otworzyć: perfidny plan człowieka jest dopracowany w szczegółach. Z jednej strony wycinanie w pień kur z klatkowych obozów śmierci, z drugiej eksterminacja trylionow kur nienarodzonych poprzez przerabianie ich na jajecznice, sadzone czy z pozoru słodki kogiel-mogiel...
Acha, a przy tym ludzie niemięsacze, rąbią kurze zarodki na potęgę: na miękko, na twardo, po wiedeńsku oraz na masę innych sposobów, o których piszesz.
Przy tym zarzekają się, że są niemięsaczami.
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Czy ty myslisz, ze kury sa gluche? Ze nic nie slysza i nic nie rozumieja? Ze nie sluchaja po kryjomu Kurzego Radia? Ze nie rozmawiaja ze soba? Ze nie pisza listow i nie wysylaja SMS'ow? Echhhh....
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
coś mi tu pachnie king saizem:mrgreen:
4 załącznik(ów)
Wczoraj wracając ze świątecznego wyjazdu zauważyliśmy fajny dom w gdańskich Lipcach. Dziś wróciłam tam z aparatem, bo nie dawał mi spokoju :) Nie wiem, czy to zdjęcie z zielonymi oknami lepsze z ludzikiem, czy bez. Podoba mi się, że samochód wjechał mi w kadr kolorem. Ale pewnie lud tego nie kupi ;)
Kupi, kupi! Ja kupuję całość! Znakomicie zauważone i pokazane. Świetne, świetne!:-)
okna z 2 super -ale w połączeniu z ludziem i autem w kolorze ludzia są super extra
pierwsze też dobre - nie dziwie się że do Sweet home'a Cię pociągnęło z aparatem
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Ale pewnie lud tego nie kupi ;)
Ja kupuje :-)