To się chwali..............Mysikrólik lubi fotki "przyrodnicze".....sprawisz jej frajdę:-)
Wersja do druku
całująca się parka nasuwa mi przykre skojarzenie, że uczucia na wymarciu, żadnego zainteresowania nie wywołują wszystko w koło takie obojętne i nawet jednego zazdrosnego spojrzenia. 901- fajny kontrast kobiecy. Podobne już się przewijało jak pamietam.
Dzięki za komentarze.
Poniższa fota nosi tytuł: "Czarny z gołą ****". Można to w sumie podciągnąć pod autoakt.
902
:grin::grin:
zasady swoje podtrzymałeś - coś sztucznego + coś żywego ;) tzn, zawsze z manekinami umieszczasz żywe dusze ;)
pzdr
Świetnie uchwycone:grin: Nie dość, że "autoakt" to i autoironia wyszła:grin::grin:
Dzięki za wpisy. Kojne foty:
903
904
z manekinem przezabawne, nieźle to wykombinowałeś, 903- trafił się fart w koszyku i pomyśleć, że tak niewiele trzeba do szczęścia. 904- luzaccy modnisie tak jakoś to kojarzę a przy tym nie sposób ich nie zauważyć.
901. dobry konstrast min. Ostatnie luzaki fajne, witryny lubię więc i auto-akt także;-)
ps. manekiny "żądzą", ciekawe bo mi też jeden ostatnio wpadł w oko i to zmotoryzowany
Kapitalne, naprawdę bardzo mi się podoba :)
Widzę tu ciekawe wypatrzenie tematu (manekin z oderwaną ręką i wypiętymi pośladkami reklamujący modny sweterek) i bardzo wesołe i luźne podejście do siebie i swojego fotografowania w tym, ze pokazałeś nam fotkę ze swoim odbiciem w tak niecodziennej sytuacji ;)
904 również bardzo mi się podoba. Fajnie uchwyciłeś "luzaków" i idealnie obrobiłeś fotkę. |Fotka pod światło, kontrasty budują scenę.