Odp: Przejście z FF do m43
Cytat:
Zamieszczone przez
chomsky
Kotlet to kotlet [...]
Cóż za piękny opis! (całości oczywiście) :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
Cóż za piękny opis! (całości oczywiście) :)
Sama nuuudna prawda :D
Szkoda że kotleciarze, którzy w swoim mniemaniu są artystami, się z tym nie zgodzą ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
romek1967
Sama nuuudna prawda :D
Szkoda że kotleciarze, którzy w swoim mniemaniu są artystami, się z tym nie zgodzą ;)
I paczcie jak cicho... nikt nie sobaczy, że sie nieznata, że ón artist... etc. Ech schodzi świat na psy.
Kiedyś panie, uuuu! To były awanturki przy kotlecie, nie to co teraz, już nie... . :|
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
I paczcie jak cicho... nikt nie sobaczy, że sie nieznata, że ón artist... etc. Ech schodzi świat na psy.
Kiedyś panie, uuuu! To były awanturki przy kotlecie, nie to co teraz, już nie... . :|
Taaaa, chłopaki się starzejom, albo pobanowane :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
I paczcie jak cicho... . :|
Ze, bo, poniewaz wreszcie ktos powiedzial wszystko co bylo do powiedzenia, pozostaje jeno zakluczyc watek kotletowy:)
pozdroofka
Osobiście nigdy nie miałem nic do kotletów jako takich, robota głupia jak większości z nas. Ale dwie rzeczy mi się nie podobają: świadome propagowanie kiczu i udziwnień w imię ''artyzacji'', a dwa - nazywanie tego wszystkiego epitetami bardziej kojarzącymi się z orgazmem niż z nudą, co rzuca się w oczy zwłaszcza na blogach ludzi parających się tą pracą. Czasem wchodząc na takie strony czuję się jak na filmie Barei wymieszanym z Monty Pythonem :)
No ja wiem, marketing et cetera, ale bez przesady...
Cytat:
Zamieszczone przez
chomsky
(ciach)Tylko kto się dzis żeni na całe życie.
Na całe życie, to bym musiał się żenić w dniu urodzin :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Wyszło na to..., że ja? Mam 28 fotek ślubnych, nie za dużo?:roll:
Może nie. Może dla pewności trzeba by kilka zniszczyć, bo chyba im mnie tym lepiej.
Ja za swoje ślubne(tylko kilka fotek w pracowni fotografa) zapłaciłem zaliczkę, 1/2 ceny.
Trzy dni po weselu wyjechaliśmy z żoną. O zdjęciach przypomnieliśmy sobie po 1,5 roku. Niestety w tym czasie
fotograf wyemigrował na stałe do Niemiec i trzeba było o zdjęciach zapomnieć.
Podsumowując: ani jednego zdjęcia, a związek trwały i szczęśliwy:)
Cytat:
Zamieszczone przez
jaclas
Może nie. Może dla pewności trzeba by kilka zniszczyć, bo chyba im mnie tym lepiej.
Nie mam których dematerializować, bo na wszystkich, moje Cudo wygląda ślicznie.
Zostaną.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie mam których dematerializować, bo na wszystkich, moje Cudo wygląda ślicznie.
Zostaną.
Twoje ryzyko:) Co prawda, słyszałem, że są podobno jakieś inne sposoby na trwałość związku, ale muszę jeszcze o tym gdzieś poczytać.