141 ciekawie wyszło, jedno widać a co innego się wydarzyło.
142 "weź na orzeźwienie" tego typu uchwycone rzeczy są da mnie kwintesencją steeta :)
145 fajnie kadrowane
Wersja do druku
141 ciekawie wyszło, jedno widać a co innego się wydarzyło.
142 "weź na orzeźwienie" tego typu uchwycone rzeczy są da mnie kwintesencją steeta :)
145 fajnie kadrowane
widzę , że głównie kręcisz się nieopodal Głównego ;) muszę odwiedzić te rejony. Fajne to ostatnie - trza by otworzyć oddzielny wątek poświęcony rowerzystom ;D, z tego co się orientuję, to również jeden z ulubionych tematów Rafała C :)
rocco- od dawna poluję na pełną ekspresji i także dramaturgii scenę z udziałem roweru czy też skutera. Parę razy jak stałem w tłumie oczekujących ludzi, śmignął mi rowerzysta- samobójca, ale niestety byłem wówczas...obrócony tyłem. Ta fotka 145. nazwana naopak "jazda" ale powinienem dodać "w miejscu":)
nostar- Twój dopisek do fotki 142. uzupełnia ją o akcent, na który wcześniej nie zwróciłem uwagi, dzięki
radlakos- dlaczego Gworzec Główny (DG)?, bo siła przyzwyczajenia. Jak zobaczysz pacjenta, który zachowuje się dla niepoznaki normalnie, to mogę być ja- albo nie ja:grin: W zimie lepszego miejsca do robienia fotek, oprócz marketów, nie znajdziesz. Teraz jak jest coraz cieplej, więcej zaczyna się dziać w Rynku i okolicach.
146. Mobilny podgląd prasy
jasnogórska królowa ;)
ech gdyby ta ręka chciała się zmieścić w kadrze, było by bardzo zacnie, a tak jest tylko zacnie ;)
Za poprzednikiem.
Ręka kosztem pleców i byłoby gites.
Taki urok strzelania z biodra. Nie zawsze wyjdzie optymalny kadr.
Staruszka usiadła na miejscu dla ciężarnej.
Być może to jest kobieta ciężarna. Teoretycznie zasadniczo... jak w "Sensie życia" Pythonów. Taka wizja pasowałaby do całości.