Odp: Zdjęcia zrobione telefonem
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
No mogę być i nawet Ramzes III o ile ktoś się uśmiechnie z tego powodu ;) :)
A juz myslalem,ze "druga reka"
6 załącznik(ów)
Takie małe wakacyjne mazurskie wspominki i oczywiście Lumia 920 /jeszcze;)/
najlepiej powiększać.
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
(...) oczywiście Lumia 920 /jeszcze;)/.
Czym podpadła 920-tka? :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Czym podpadła 920-tka? :wink:
Tak na prawdę, to niczym...stosunek jakości do ceny jak dla mnie rewelacja;) a teraz gdy mam już wgrany Windows 8.1 to ogólnie bajka ;).
Kolega pozazdrościł, wie że pieszczona była i chce ją mieć;) i mam dwie opcje, 1020 lub 1520 /trzecia opcja za droga 930;)/
Cytat:
Zamieszczone przez
marek7001
Tak na prawdę, to niczym...stosunek jakości do ceny jak dla mnie rewelacja;) a teraz gdy mam już wgrany Windows 8.1 to ogólnie bajka ;).
Kolega pozazdrościł, wie że pieszczona była i chce ją mieć;) i mam dwie opcje, 1020 lub 1520 /trzecia opcja za droga 930;)/
Kiedyś mi nawet przez myśl 1020 przeszła, ale ja już niereformowalny jeżynowiec jestem ;)
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
le ja już niereformowalny jeżynowiec jestem ;)
Ja już mam tak od 2006 roku i mojego pierwszego firmowego BB 8310 Kurwika :D. Teraz przy Q5 muszę przyznać bez bicia, że brakuje mi kuleczki lub ewentualnie trackpada (ale tego mniej) i klawiszy funkcyjnych :)
EDIT 1
Chociaż po kilku dniach się przyzwyczaiłem i mi się podoba :)
EDIT 2
Brakuje mi też typowego Google Maps z nawigacją bo innych bzdetów nie używam :). Generalnie nawigacji prawie nigdy nie używam z wyjątkiem sytuacji kiedy wjadę w obce terytoria zurbanizowane i szukam konkretnej ulicy :D
EDIT 3
Szkoda, że wzornictwo BB się trochę gdzieś zagubiło - kiedyś były to najładniejsze telefony a teraz są takie jak wszystkie :)
Coś do snu z mojego obecnego Q5, czyli jak z BB uwiecznić samojebkę w rosyjską ruletkę :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...8&d=1409351206
4 załącznik(ów)
Jeszcze jedna wrzutka z Rucianego-Nidy ;) oby do lata...
Załącznik 128287
Załącznik 128288
I kwiatuszek ;)
Załącznik 128290
1 załącznik(ów)
Dzisiaj będzie efektownie bo do foty użyłem efektów z mojego telefonu (tych firmowych w pakiecie) :D
Posiedzenie przed telewizorem :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1409596583
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Dzisiaj będzie efektownie bo do foty użyłem efektów z mojego telefonu (tych firmowych w pakiecie) :D
Posiedzenie przed telewizorem :D
Aż musiałem w moim sprawdzić... i faktycznie jest coś takiego.
A ja takie ostatnio ustrzeliłem:)