Odp: CzaRmaX BYŁ/BYŁA/BYŁO/BYLI sobie
No Czaruś fajne te Twoje fotki i do tego nie rudery:wink:. Ja wiem:grin:. Też mam w planie kilka podobnych obsocić, ale obecnie z róznych powodów za bardzo nie mogę. Wstawiaj dalej może ja się czegoś nauczę.:grin:
sesja spoko, ostatnia nie pasi do reszty, nad kadrami popracujesz pewnie domyślam się że to dopiero początek zabawy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
sesja spoko, ostatnia nie pasi do reszty, nad kadrami popracujesz pewnie domyślam się że to dopiero początek zabawy :)
Tam nie było nad czym pracować bo było wtedy z -13 stopni a ja byłem bez rękawiczek i tylko chciałem wskoczyć do ciepłego samochodu :). Chyba, że chodzi Ci o moje przeróbki hehe :D
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
domyślam się że to dopiero początek zabawy :)
Hmmm, nie miałem nic zamiaru z tego ostatniego przerabiać ale sobie mówię skoro ktoś chce to czemu nie. No i proszę - całkiem, całkiem okrąglaczek wyszedł :)
218.
Załącznik 78342
Czarek aleś Ty w kółko zakręcony. Pomysłowe i zabawne te Twoje fotki:grin:.
1 załącznik(ów)
BIKER ta przeróbka poniżej jest specjalnie z dedykacją dla Ciebie :)
219.
Załącznik 78343
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Hmmm, nie miałem nic zamiaru z tego ostatniego przerabiać ale sobie mówię skoro ktoś chce to czemu nie. No i proszę - całkiem, całkiem okrąglaczek wyszedł :)
218.
Załącznik 78342
no widzisz, od razu normalniej to wygląda, ba lepiej niż oryginał
Dzięki okrągły wesołku:grin:.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
no widzisz, od razu normalniej to wygląda, ba lepiej niż oryginał
Yamada 218 z dedykacją dla Ciebie bo normalnie tak pewnie nic bym nie przerabiał gdybyś nie napisał czegoś tam o normalności ;) :)
ja ino tak dla przypomniena cobyś nie myślał że bez kontroli jakiekolwiek zostałeś... :)
thx za 218 :)