no ostatnie fajne bardzo :)
a i to z rozgrzeweczką w tytule sentymentalnie brzmi bo ów człek w środku na plecam ma (c)resovia
i zabrzmiało bardzo miło dla mnie ;)
Wersja do druku
no ostatnie fajne bardzo :)
a i to z rozgrzeweczką w tytule sentymentalnie brzmi bo ów człek w środku na plecam ma (c)resovia
i zabrzmiało bardzo miło dla mnie ;)
W ostatnią niedzielę na bydgoskiej Wyspie Młyńskiej odbyły się imieniny Leona Wyczółkowskiego. Oprócz występu zespołu Stara Pianola, darmowego zwiedzania muzeów można było zobaczyć min. zabytkowe samochody.
Stare samochody... aż moje oczy się śmieją :D
a to ostatnie cz.b. wyszło super - no normalnie stara fotografia :mrgreen:
Bodzip, ciesze się, że Ci się podobają. Dzięki za odwiedziny. Mam jeszcze kilka :grin:
:wink:
Hehe, samochody możesz też wrzucić do wątku "Erotic Cars" ;)
U mnie też w sobotę regaty, może też uda się coś pstryknąć. A może spotkam Twoich modeli?
Żurawin zazdroszczę, widzieć tyle na raz... mmm...
Aga, ale ten facet z kudłami na ostatnim świetnie chwycony :mrgreen:
Mówi się "z rozwianym włosem" ;)
Kurdę (jak mawia Lolita) - co się tu porobiło:
na kwiatki nie można chabazie nie wolno
na włosy - kudły nie wolno
No ja Cię kurdę proszę - masakra. Agnieszko ratunku !!!!!
To był taki "soft punk", irokez też był soft, znaczy się takie kudły :mrgreen:
Wszyscy macie rację :grin:
Miałem w technikum kolegę punka. Ponieważ nawet mały irokez był tępiony, to on zapuścił włosy po czym ogolił się prawie na zero za wyjątkiem kępki włosów z tyłu u góry głowy. Te włosy sfilcował - znaczy się zrobił kilka dredów :grin: Wyglądał zabójczo, taki pęczek fasolek szparagowych mu sterczał.
Nauczyciele sobie odpuścili bo nawet nie umieli tego nazwać. Na egzamin maturalny przybył w glanach, czarnym gajerku, białej koszuli i z tym swoim kukuryku na głowie.
Nie chwaląc się miałem kiedyś dużo włosów i nawet tak długie, że w kitkę je wiązałem:mrgreen: