a kiedy kupiles i gdzie? ja zamowilem ten obiektyw w tej samej cenie w Olsztynie w Video Lux, ale na razie szklo jest nie do dostania nigdzieCytat:
Zamieszczone przez Avalon
Wersja do druku
a kiedy kupiles i gdzie? ja zamowilem ten obiektyw w tej samej cenie w Olsztynie w Video Lux, ale na razie szklo jest nie do dostania nigdzieCytat:
Kupiłem kilkanaście dni temu bezpośrednio u źródła :)Cytat:
Zamieszczone przez gyver
no to pochwal sie tym zrodlem
Może to dziwne pytanie, ale bezpośrednie źródło kojarzy mi się z Japonią...(?) czy jak to inaczej interpretować, bo cena jest dla mnie zaskakująco niska :shock:Cytat:
taka sama dostalem w sklepie, z przesylka 1190zl kurierem; ale nie jest dostepny nigdzie na razie, nawet w Hamburgu
kupiłem bez problemu w sklepie fotozakupy.Zmówiłem w srodę ok 12 a w czwartek o 13 był u mnie
jutro bede do nich dzwonil i pytal sie czy maja od reki
Mieszkam w Olsztynie i pojechałem do sklepu Video Lux i powiedzieli ze nie wiedzą kiedy dostaną ten obiektyw
jak u nich bylem, ale to byla sobota, to powiedzieli ze raczej nie ma problemu, bo w piatek byly, zostawilem drobna zaliczke; jutro zadzwonie do fotozakupy i zapytam czy maja; bo nawet u dystrybutora olka w wawie jest niedostepny
W Czechach jest dostępny od ręki. Tylko cena - 12.180kč na złotówki wyjdzie więcej... Widziałem gdzieś taniej, ale to i tak nawet przy 10.000kč wyjdzie prawie 1400zł.