Odp: Pstryki ignoranta czyli romans z "sześćsetdwudziestką"
Dzięki apz że czasami zaglądasz do "ignoranta", który już chyba takim całkiem ignorantem nie jest :mrgreen:. Co do zdjęcia, leżałem w trawie, komary piły moją krew, wszytko było przygotowane i jak lotnik przysiadł na kwiatku to ten się przygiął prawie do ziemi i cały misterny plan poszedł w ..... Może to trochę ciekawsze:
120. Cześć stary, jak leci ?
Kolor brązowy przypomina mi o nadchodzącej jesieni (którą notabena bardzo lubię) więc taki sobie pstryk:
121. Jesień na horyzoncie.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Kolor brązowy przypomina mi o nadchodzącej jesieni (którą notabena bardzo lubię) więc taki sobie pstryk:
121. Jesień na horyzoncie.
Super pryzmacik znalazłeś...
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Saboora trza atakowac niech tutki o ostrzeniach robi a nie o rozmywaniach.Rozmyc jest prosto,wystarczy jak sie ostrosci nie ustawi.Ale On pewnie w mala GO wdepnal.Wyostrzyc to juz inna polka.:mrgreen:
Zrobię, zrobię, wrócę z wakacji, pogadam z Kardynałem Richelieu i zrobię. Leżą tutki wyostrzanie ale można więcej metod dodać i akcje doczepić.
Teraz myślę o światło-cieniu z szarą warstwą i krzywymi. Za dwa tygodnie coś nagram.
---------- Post dodany o 21:07 ---------- Poprzedni post był o 21:05 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Chyba muszę pójść do okulisty, ostatnio wszystkie moje zdjęcia wydają mi się takie rozmemłane:116. Za płotem.
Ocieplone mi się podoba.
O, Saboor - gdzie cię poniosło ? Na tutki cała młodzież czeka z niecierpliwościa. Następnym razem ocieplę przy pomocy filtra a nie mieszając suwaczkami selektywnymi.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Dzięki
apz że czasami zaglądasz do "ignoranta", który już chyba takim całkiem ignorantem nie jest :mrgreen:. Co do zdjęcia, leżałem w trawie, komary piły moją krew, wszytko było przygotowane i jak lotnik przysiadł na kwiatku to ten się przygiął prawie do ziemi i cały misterny plan poszedł w ..... Może to trochę ciekawsze:
120. Cześć stary, jak leci ?
Jak długo nie zmienisz nazwy wątka, moje tytułowanie Cię można uznać za uprawnione. Kawałek drogi obróbkowej już przeszedłeś, ciekawie Ci to wychodzi. Brązowy motylek tez niezły, ale na zdjęciu tłok zbyt duży.
Nie wiem czy mogę sam z siebie wnioskować o zmianę nazwy (faktycznie już tak trochę chyba nieadekwatna). Na zdjęciu ciasnawo, ale spotkanie ciekawe :wink:
---------- Post dodany o 00:23 ---------- Poprzedni post był o 00:09 ----------
Wstawilem u tropica to i wstawię u siebie. Trochę pracy usuniecie śmieci z kadru kosztowalo:
122. Jednak lato sie jeszcze nie skończyło.
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Nie wiem czy mogę sam z siebie wnioskować o zmianę nazwy (faktycznie już tak trochę chyba nieadekwatna). Na zdjęciu ciasnawo, ale spotkanie ciekawe :wink:
---------- Post dodany o 00:23 ---------- Poprzedni post był o 00:09 ----------
Wstawilem u
tropica to i wstawię u siebie. Trochę pracy usuniecie śmieci z kadru kosztowalo:
122. Jednak lato sie jeszcze nie skończyło.
Za to jaki efekt tej pracy!
AP.
PS. Zaraportuj do moda i podaj nowy tytuł w raporcie np. Tadzikowe makro i nie tylko, sam będziesz wiedział jak będzie najlepiej.
Dzięki apz, tytuł będzie brzamł "Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"" - lubię ten aparat :) Teraz proszę się za mocno nie nabijać bo to mój pierwszy i być może ostatni raz:
122. Chateu Foix @ Tadzik (południowa Francja)
A mi sie 120 podoba, ma cos w sobie, kolory bardzo ciekawe :)
pozdro