Odp: Zmurszało-struchlały wątek
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Jak dla mnine, za dużo się działo, i nie wiedziałem na czym się skupić , co jest tematem, treścią. Lubię proste kadry, prosty człek ze mnie ;)
Tak, ja też lubię prostotę. Najlepiej, by na zdjęciu można było policzyć góra do trzech.
Ale to nie takie proste , jak by się mogło wydawać ;)
Bardzo dobre masz oko. Ostatnie wrzuty są świetne , a 36 jest mistrzowskie. Z pewnością będę tu zaglądał.
To ostatnie zdjęcie wolę w wersji autorskiej (obróbka na pewno ;)). Nie wydaje mi się aby było zbyt skomplikowane kadrem...
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
To ostatnie zdjęcie wolę w wersji autorskiej (obróbka na pewno ;)). Nie wydaje mi się aby było zbyt skomplikowane kadrem...
Mimo wszystko to tylko rzecz gustu, po podziale powstały jednak dwa bardziej jednorodne kadry i każdy z nich ciekawy. a kadr zestawiony wydaje się być bardziej zaskakujący.
Szczerze mówiac nie wiem czy w tym zalewie brzydoty wyjąłbym ogóle wyjąłby aparat w poszukiwaniu kadru.
Cytat:
Zamieszczone przez
fazi75
Bardzo dobre masz oko. Ostatnie wrzuty są świetne , a 36 jest mistrzowskie. Z pewnością będę tu zaglądał.
Dzięki, okazało się, że teraz dopiero wykryłem Twój bardzo ciekawy wątek i również tam się odezwę.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Też miałem taką nadzieję, choć często człowiek nie ufa już samemu sobie ( jak prawdziwy enkawudzista niemal ;) )
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Mimo wszystko to tylko rzecz gustu, po podziale powstały jednak dwa bardziej jednorodne kadry i każdy z nich ciekawy. a kadr zestawiony wydaje się być bardziej zaskakujący.
Szczerze mówiac nie wiem czy w tym zalewie brzydoty wyjąłbym ogóle wyjąłby aparat w poszukiwaniu kadru.
Cóż począć, że mam takie ciągoty turpistyczne ?
To w sumie mogą być 3 kadry, czemu nie.
Hej,
Dla mnie 40stka ciekawa w oryginalnej formie jedynie.
pozdrawiam,
1 załącznik(ów)
Spotkałem raz jedyny mimikrę antenową:
41.
Załącznik 132649