-
Dzieki. Ciasniej kadrowac? Ok, poprobuje, moze bedzie lepiej. Chodzi Ci pewnie o fotki nr. 69, 70 i 72? Tam rzeczywiscie jest za szeroko, co powoduje, ze trudniej sie skupic na glowncyh obiektach zdjecia. Teraz to do mnie dotarlo. Na 68 i 71 juz jest chyba ok, czy tez jeszcze troche za szeroko?
Pzdr
-
71 rewelka. fajne kontrasty i treść fajnie przedstawione, ciekawie uchwycone.
-
Wrzucam jeszcze trzy fotki, a potem pewnie bedzie troche przerwy zanim wrzuce reszte z Pragi, bo wyjezdzam i nie wiem, jak bedzie z netem. To, co widac na zdjeciach ponizej to jedno z dziel (tak jak to z 71) nagrodzonych w konkursie dla artystow mlodego pokolenia. Wyroznione dziela postawiono w roznych miejsach Pragi. To jest odjazdowe :D Skakac, czy nie skakac? :)
73. Czesc
74. Turysci... troche szacunku dla sztuki ;)
75. "Stresujesz mnie" - chrumknela swinka
Pzdr
-
-
Hehehehe ehh ta nowoczesna sztuka :D
-
podobaja mi się dwa ostatnie ze świnią. widze, że ta sztuka współczesna wzbudza zainteresowanie :), bo wszyscy się patrzą. pierwsze troche mniej mi sie podoba ale moze dlatego, że ogólnie nie lubie portretów świń :).
-
:) Praga to niesamowicie barwne miasto. Jest tam mnostwo tego typu rzeczy, jak te rzezby, inicjatyw, co czyni to miasto bardzo interesujacym i co roku innym. Bylem tam juz dwa razy i za kazdym razem szalenie mi sie podobalo (oprocz tych smieci na ulicach i setek bezdomnych, ktorzy wlocza sie wszedzie).
-
Fajne foty. Ja też mam ochotę wyskoczyć do Pragi na street.
-
Dzieki. Praga to swietne miejsce na street, chyba nie ma lepszego, oprocz NYC ;) Wszedzie jest starowka, mnostwo ludzi, kolorowo, duzo sie dzieje. Raj :D
Za 1,5h wyjezdzam, ale cos jeszcze wrzuce. W Pradze jest "Pasaz Lucerny", w ktorym wisi takie cos, jak widac na zdjeciach ponizej. Z czescia wystawy sklepowej zaaranzowalem (byl to czesciowo pomysl mojej dziewczyny. Dzieki :)) pewna scene i widziana z roznych perspektyw polaczylem w trypytk. Duzo sie przy tym nabiegalem szukajac miejsca, skad moge zrobic zdjecie, ale bylo zabawnie :) Co o tym sadzicie? Daje dwie wersje, nie wiem, ktora lepsza. Na ratunek Królewnie!
76. Na ratunek Królewnie!
77. Na ratunek Królewnie! (kolor)
Pzdr
-
Szkoda, ze tak cicho. Rozumiem, ze w ogole sie nie podoba? W takim razie wrzucam jeszcze kilka zdjec z Pragi. Moze o nich cos powiecie.
78. Which way now?
79. Kunie
Jest jakis problem z duza wersja, wiec daje jeszcze link do duzej.
Kunie
80. Pani Róża (szkoda, ze sie ta Pani odwrocila :()
Pzdr