łatwo sie rozluźnić w takich okolicznościach przyrody ;)
Wersja do druku
łatwo sie rozluźnić w takich okolicznościach przyrody ;)
fantastyczny widoczek:)
Fota ladna.
Widok przez okno jest lepszy niż spotykane obrazki w toaletach ;).
Przy okazji, Dobas, test statywu byś napisał.
napiszę i wrażenia z samyanga 7,5 i ze statywu - statywem jestem obłędnie zachwycony - ale napisze dopiero po powrocie z Gór - teraz na chwilkę jadę w Sudety a potem w Alpy - po powrocie czyli 2ga połowa grudnia ślęczę nad lightroomem i wołam co się da oraz opisze wrażenia.
Teraz moge powiedzieć że na prawdę statyw jest super
Fotka z kibelka świetna, godna wątku "pokaż swój kibelek". Wrażeń z Samyanga będę bardzo ciekawy, o ile wcześniej sam nie kupię tego szkiełka. O jakim statywie piszesz? - szukam czegoś pod Pena...
statyw sirui T-025 z głowicą kulową C-10
sirui.pl - Jak zwykle Chiny gonią konkurencję.. :)
statyw z włókna węglowego - maly lekki z głowicą waży koło 800 gram
po rozłożeniu wilekolud ale stabilny - na tyle duży ze wg mnie w pełni funkcjonalny a na tyle lekki ze mozna stwierdzić że nic nie waży :) - głowiczka kulowa mała - ale ma dwa pokrętła - co sprawia ze jest w pełni funkcjonalna
Na wyjeździe miałem czarny karbon i jestem pod wrażeniem ...
http://fotograficzno.pl/nowa-seria-s...z-w-sprzedazy/
Strasznie podoba mi się inny sposób składania nóg przez co statywik jest malusi...
Napisze więcej jak tylko wróce z dyżuru
Mam katalog tej Sirui ale wazy 10 mega a limit u nas to max 1 mega.A chetnie bym wstawil.Co ciekawe M3204 statyw wygral testy we wrzesniu u nas.A we firmie nie pracuja mlodociane raczki.
Taki widok w tym kibelku, ze mozna caly dzien a tronie siedziec :grin:
No wlasnie mialem zapytac- widok jest widoczny tylko na stojaka, czy na siedzaco tez?
(jak tylko na siedzaco, to musiales byc w damskim...;) )