To chyba masz krzywe kratki :-P
Pewnie się pochyliły ze starośći ;)
Wierzysz we wszystko co znajdziesz w necie?
Wersja do druku
hmmm wierze w to co widzialem ;) i w to co na necie znalazlem hmmm pare setek zdjec nie moze klamac ( chyba ) ,czasem mam wrazenie ze wieze w pizie tez byscie na zdjeciach prosto chcieli....ale dziekuje za odwiedzanie,krytyka przyjeta.pozdrawiam.
No właśnie! O co chodzi z tym horyzontem? Co Ty poprawiałeś, przecież tam, na żadnym zdjęciu, horyzontu nie widać.
Jedyne czego można szukać i do czego można się odnieść to pion, który w architekturze dość łatwo znaleźć. W/g mnie, tylko do drugiego zdjęcia nie ma co się czepiać. Reszta jest krzywo (nie mówię o perspektywie) :-P
mam jeszcze kilka z wnetrza kaplicy,nie wiem czy cos ciekawego mi z tego wyszlo,ale chce wam pokazac a nie wiem czy cos ciekawego ,gdyz robilem te fotki praktycznie z ukrycia ,jak wspomnialem wczesniej ,calkowity zakaz fotografowania,sami ocencie,dzieki za odwiedzanie .pozdrawiam.
Czemu takie małe?
Witaj:)
jak z ukrycia to całkiem fajne tylko pogratulować - u mnie przeważnie foty wycieczkowe z kościołów robione z ukrycia były poruszone i bym się nie odważył pokazywać. Podobają mi się 1 i 4 ze względu na przestrzeń - więcej po prostu widać i już. Fotografię kościelną kojarzę przede wszystkim z ujęciami idealnie symetrycznymi...-widać, że tak próbowałeś ją pokazać. Pomimo że idealnie nie jest to warunki w jakich zrobiłeś te foty usprawiedliwiają niedoskonałości:)
Pozdrawiam
Piotr