Znad morza bardzo się podoba i specyficzna gra światła dała efekt. Zestawienie słonia z rowerem interesujące.
Wersja do druku
Znad morza bardzo się podoba i specyficzna gra światła dała efekt. Zestawienie słonia z rowerem interesujące.
Morze fajne, choć ja za morzem nie przepadam.
morze ocenione, słoń wyostrzony świetny!
pzdr
Słoń rewelka, ale zachód nad morzem to... to... to nie wiem co powiedzieć. Brak mi słów takie piękne. Ja też tam chcę!!! :mrgreen:
Słoń świetny. Może dla miejscowych nie jest to zbyt spektakularny widok ale na mnie taki środek transportu robi wrażenie.
Zachód słońca także bardzo mi się podoba.
bardzo smakowicie podałaś te dżonki o zachodzie słońca ;) Podoba mi się.
Nom, zachód słońca ci się udał ;) Co do jasności - tak to jest ze zdjęciami prezentowanymi w necie. Na lapku ok, na lepsiejszej matrycy lcd nieco za ciemno, a na crt węgiel. A co do wyostrzania - chyba pomogło ;)
Pozdrawiam
Słoń i rower- świetny temat, fajnie wypatrzone ale jakość zdjęcia słaba. Albo mocno cropowane, albo cuś innego.
Zachód słońca - bałagan w kadrze, nie porywa mnie tak jak kolegów ani kadr ani kolory. Byłoby dużo lepiej gdyby udało ci się na tle morza złapać jedną z łódek.
Pomimo krytyki bardzo życzliwie jestem nastawiona do koleżanki :grin: żeby nie było....:wink: