Bede sie smiac jak sie okaze,ze maz i zona to jedna i ta sama osoba.Ciekawie sie robi:shock::grin:
Wersja do druku
Lucca serdecznie Cię pozdrawia upierdliwa forumowiczka :lol::wink:
Jak zwykle nie nadążam za tokiem Twojego rozumowania :wink:
Piękne zdjęcia (autorstwa) pięknej kobiety :)
o żesz Qrczę:oops:!!!
chłopcy wiedzą jak kobietę ośmielić:wink:
dobrej nocy:)
Bajkowe miejsca Odwiedzasz a i fotki zacne Przywozisz coby się nimi dzielić.
Przeczytałem właśnie cały wątek - jakoś tak wakacyjnie i "lepiej" mi się zrobiło.
BRAWO - za całokształt - czekam z niecierpliwością na więcej i pozdrawiam
przejrzałem sobie Twój wątek i powiem tyle...będę tu stałym gościem.
I jak zwykle inaczej niż wszyscy - fotka tego wybrzeża z łódkami, dziwnie obrobiona - dla mnie rewelacja. Patrzę na nią i widzę pierwsze kadry z "Wielkiego Błękitu" dzieciaki nurkują po monetę na dnie zatoki. Extra!!!
Serdecznie dziękuję za miłe słowa.
Załączam widok z wyspy Sw. Teresy na Seszelach
Wyspa bajeczna, bezludna, widać po śladach że raz na jakiś czas tubylcy po kokosy przypływają, bo jest miejsce na obieranie kokosów- pal wbity w ziemię a wokół pełno kopry- tak to się chyba nazywa?
Na plaży pumeks naturalny, pokruszony, poprawiliśmy sobie pięty :wink::grin:leżąc w cieniu, broń boże pod palmą! W bardziej cywilizowanych miejscach są ostrzeżenia na tabliczkach aby pod palmami nie stawać bo mogą zabić.
Seszele słyną z odmiany palmy której orzechy wydglądają jak damska pupa. Stąd też powstało tam powiedzenie "weź stąd tego kokosa!":wink::lol:
poszukam fotki i podam tak jako ciekawostka.
Ich pieczątka do paszportu to taka wielka d...pa:mrgreen:
W tle nasz ponton- dingi.
brak, słów, normalnie można tylko wzdychać do takich miejsc, pozazdrościć :oops:
pzdr
Seszelski kokos, nie grzeszy ostrością ale w ramach ciekawostki:wink:
Pozdrawiam:grin:
Zgrabny:) ten kokos jak nic. Bajkowe klimaty.