Modelki nieciekawie wyszły jak na Twoje możliwości to słabo, ale z nich najlepsza 883.
Wersja do druku
Modelki nieciekawie wyszły jak na Twoje możliwości to słabo, ale z nich najlepsza 883.
Rafał,
Z powodzi Twoich mniej lub bardziej dobrych zdjęć mój gust wyłuskał 882 - portret modelki.
Zaintrygowała mnie niebanalność, świeżość, pasjonująca amatorskość portretu ("amatorskość" tutaj traktuje jako plus dodatni), spojrzenie outsidera.
Przede wszyskim niesymetryczne, łamiące kompozycję ułożenie połów kurtki oraz rzeżbiona, kamienna twarz ujęte z dołu, co dodało niezwykłej siły szczęce i pienności szyi. Oczy doskonale są wpatrzone, jak to u profesjonalnych modelek, w przestrzeń i wyrażają wszystko, czyli nic. Grzywka ładnie pogłaskana przez światło. Dynamika kompozycji. Zółć kurtki harmonijnie pracuje z czernią tła. Portret ten traktuje jako wysokiej klasy wprawkę, chwyt mistrza portretów psychologicznych, kontekstowych, wygraną walkę ze światłem, młodzi patrzcie i uczcie się decisive moment.
Rafał, jesteś w takich portretach najlepszy.
Pzdr, TJ
dwa ostatnie mają ten sam numer (884), przy czym trzy elegantki z Czarnym w tle bardzo mi się podoba.
extra foty robisz...masz niesamowite oko do łapania pozornie zwyczajnych chwil...
murzyńska fota jest rewelacyjna....
Nie rób tylko więcej pokazów mody...:) albo rób publiczność bo tam pewnie strzelisz coś ciekawego :)
885 taka ładna pani a ciągnie takiego chudego cumla
Dzięki za komentarze.
Pokaz mody fociłem dwa razy. Pierwszy i ostatni... :wink:
Poniższe foty pyknąłem wczoraj. Po kolei: Maleńczuk, Waglewski, Janerka.
886
887
888
Jak nie pokazy mody, to koncerty, jeszcze rauty jakieś zacne dojdą i street pójdzie w kąt? Ale na szczęście był przerywnik i gostek z bukiecikiem powalił mnie. Fantastyczne zdjęcie.
875 jak gościu przy kąsaniu kanapki wdziecznie palcem dłubie w nosie niezły moment, biało czarny piesek bardzo sympatyczne podobnie jak zabawa z piłką dwóch czarnych kudłai. Handlująca jajkami przy kasynie przedni moment i sytuacja. 884 charakterystyczny gość z kwiatkiem, myślę, że będzie czekał do skutku. Pokaz futrzanej mody jak z pozycji widza to całkiem nieźle, jako inspiracja do zakupu żadna. Przerwa w handlu na fajeczkę i odbicie w szybie przy milczącej aprobacie mieszkanek witryny. Koncertowe podobają się wszystkie.
887 najciekawsze :) fajna sie poświata z jego plecami zrobiła jeszcze jak by to było w B&W :wink:
886 za bardzo rozmyte i nie wiadomo na co zwrócić uwagę
888 coś race nie naturalne wyglądają ale tez dosyć ciekawe
czekam na street :-P
Dzięki za wpisy.
A ja dwoję się i troję, żeby urozmaicić swój przydługawy wątek niestreetowymi fotami. :grin: Oka, niech będą streety.
889
890
891