Trochę miasta widzianego z góry
Wersja do druku
Trochę miasta widzianego z góry
O matko, Heniu! Gdzieś Ty wlazł :shock:
Widoki przednie, zwłaszcza panoroam!
Seria "z lotu Helmutha" bardzo fajna!
był "latający Czestmir" i "Karlson z dachu" teraz jest "Helmuth z OC'a" :mrgreen:
ja sie ciesze ze wrociles do miast ;-) , panoramka bardzo ladna ,
teraz tak zauwazylem ze zmieniles sygnaturke , nie chce sie wtracac ale chyba lepsza byla ta krotsza "Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy" , wydaje mi sie ze to byl taki Twoj znak "firmowy" albo brand jak to mawiaja ;-) , tym bardziej ze "wyprostowales" spora grupe ludzi z forum , za co chociazby ja jestem Tobie wdzieczny ;-) , jakis czas temu pod jednym z moich zdjec publikowanym w internecie, przeczytalem ze zdjecie nie porywa emocjami , ale na plus dobra ekspozycja i pionowe sciany , od razu pomyslalem o Tobie ;-)
Ile mostow na takim odcinku :-) panoramka ekstra.
Kurna, chyba se postawię jakiś pomnik :roll::mrgreen:
A poważnie, miło wiedzieć, że kogoś przekonałem do "wertykalnych pionów i horyzontalnych poziomów" :)
Co do sygnaturki, Pierwsza część raczej sięnie zmieni a druga część będzie się zmieniała w zależności od aktualnej sytuacji na forum. Ta powstała po wyczytaniu któregoś z kolei posta "o wyższości ..."
Oglądnąłem ostatnie zdjęcia, przeczytałem komentarze, i powiem że jeszcze raz do nich wróciłem. Świetne są. Miałeś kapitalną perspektywę. O, to się nadaje do słynnego wątku o perspektywie :mrgreen:
Panorama extra!!!!
W ścisłym centrum, jest pięć mostów drogowych i dwa dla pieszych.
Panorama sklejona z 4 klatek. Cieszę się, że w ogóle wyszła :)
Silnie wiało, ciężko było utrzymać aparat w miarę stałej pozycji a statywu nie miałem :-P
Z tej wysokości, perspektywa/punkt widzenia/kadr w kadrze * jest naprawdę kapitalna :)
*- niepotrzebne skreślić (dla tych co brali udział we wspomnianej dyskusji :wink:)