Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Oj, skoro Dionizy jest patronem cierpiących na ból głowy, to niewielu panów doń się modli :D
A jak panią boli głowa, to mąż w delegację. I korzystając z okazji wrzucam takie małe coś. Bo panie też w delegację mogą, czemu nie.
Bo jak ból głowy, to facet twardy ma być, a nie Dionizemu głowę zawracać. Przecież bez przyczyny głowa nie boli.
Co do walizki, to kolibać się będzie. Jak się lepiej nie ułoży, np. kosmetyczką nie podeprze, to głowa się będzie kolibać...
Pozdr
Dzięki za dobrą radę. A jak jeszcze pekaesem po wertepach, to by dopiero był ból głowy. Nie wiem, czy Dionizy by pomógł.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Dzięki za dobrą radę. A jak jeszcze pekaesem po wertepach, to by dopiero był ból głowy. Nie wiem, czy Dionizy by pomógł.
Dionizos na pewno. I panowie do niego się też modlą...o ból głowy zazwyczaj :)
2 załącznik(ów)
Dwa miejskie kadry. Aaaaby przypomnieć sobie, że można po prostu iść na miasto i robić zdjęcia ;)
Widzę, że posiadłaś trudną dla kobiet umiejętność pakowania walizki ...walizki pakować trzeba z głową :grin:
Miejski pierwszy bardziej.
Te trzy "ostatnie" foto są świetne.
Druga - bardzo mi się :)
Pozdrawiam.
Kurcze - no nie wiem. Ostatnie dwa są takie jakieś nijakie. Pierwsze to dałbym głowę, że pojawiło się już w ostatnim czasie w naszej galerii (bardzo podobne zdjęcie ale chyba wstawił je ktoś inny). Drugie ciekawsze ale mocno niedopracowane.
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Dwa miejskie kadry. Aaaaby przypomnieć sobie, że można po prostu iść na miasto i robić zdjęcia ;)
"slupek_wdol" fajny a do ostrzysz Ty go?