Nic nie boję, mam wersję 1.5 w aparacie. A może to źle, może ta wersja ma wirusa? Pewnie z tego powodu została usunięta:wink:
Wersja do druku
Czasem nie działają przyciski funkcyjne (zależy co mają zaprogramowane), rolka pod kciukiem głupieje (przy robieniu jak i przeglądaniu zdjęć), spust migawki też się często blokuje...
Zachowanie aparatu z gripem jest zależne od podpiętego obiektywu - ale dotyczy to zarówno obiektywów Panasonic'a jak i własnych Olympusowych...
Dodać należy że przyciski na aparacie działają prawidłowo - podpięcie gripa im nie przeszkadza.
Ale może to tylko sprawa mojego egzemplarza - jeszcze nikt podobnych objawów nie zgłaszał... :roll:
U mnie z softem 1.5 nic takiego się nie zdarza.
Z tym, że ja zazwyczaj używam tylko jednej części, drugą przypinam sporadycznie.
Pozdrawiam
Tomek
Mam pytanie do Was w sprawie tej promocji z 45/1.8
Dzisiaj odebralem swojego olka i jestem mega szczesliwy. Zarejstrowalem sie na stronie z promocja i zdziwila mnie jedna rzecz. Prosza aby wyslac dowod zakupu plus wycinek z pudelka z numerem seryjnym. Musze "pruc" pudlo czy wystarczy foto, ksero etc. ? Jak to u Was bylo ?
o ile wiem trzeba niestety pruć :|
pewnie, żeby nie było jakichś nadużyć - czyli niejako jest to dowód, że fizycznie posiadasz aparat.
Już nie pierwszy raz z wycinaniem się spotykam, w innych firmach też to praktykują.
z.
Potwierdzam musiałem pruć ;-( Ale nie jest tak źle - jeszcze przypomina dawne opakowanie ;-)
Problem jest większy. Dzięki takiemu zabiegowi można skorzystać tylko z jednej promocji. Chyba że honorują wcześniej wysłany kawałek pudełka :)
No nic to trza będzie ciąć. Na start wziąłem sobie 12/2.0 i 75/1.8 ( w drodze ). Ale już poprostu jest banan na twarzy z radości :) Czekam mnie dzisiaj jeszcze update firmware bo mam 1.2 body i 1.0 lens.