A ta Twoja luszczanka nie ma przycisku do sprawdzenia głębi ostrości i regulacji ostrości w wizjerze? AF AF-em, ale Ty sprawdzasz i widzisz co jest w tym wizjerze i czy jest ostro tam gdzie chcesz. Tak było u mnie na mojej E-30.
Wersja do druku
Co ma niebyć Andrzejku, jak jest. Wczoraj robiłem sobie takie różne testy, właśnie z ostrością. Dzisiaj to wypraktykuję i wrócę.
Pozdrówka
Ponad dwa tygodnie mnie nie było a tu trochę zdjęć się pojawiło. Nadrabiam zaległości.
No i witam w moich progach. Trochę mi humor ostatnio popsuli, bo wycieli kwiatki na które miałem oko. Teraz znów trzeba poczekać aż nowe motywy zakwitną, ale kolejne okazje się szykują. A dziś pokaże wam kilka kadrów z jednodniowego wypadu do Bydgoszczy.
1. Linoskoczek nad Brdą.
Załącznik 152640
2. Bikermania story.
Załącznik 152641
3. Fontanna "potop".
Załącznik 152642
4. Lusterko znad Brdy.
Załącznik 152643
Nad resztą pracuję.:grin:
Jednodniowy wypad do Bydgoszczu owocny :grin: Pierwsze zdjęcie podoba mi się najbardziej :)
linoskoczek dobry - nie kojarzyłam wcześniej tego pomnika
No i fajne, ale zastanawiam się nad linoskoczkiem jak oni go tam umocowali. Nigdy nie bylem w Bydgoszczy także czekam na kolejne fotki to sobie pozwiedzam:)
Na zdjęciu z rowerami ten autobus trochę mi tam nie pasuje:)
też mi się ten linoskoczek spodobał.
A dzięki Waszmościom za wizytę i miłe słowa.
Tu jest druga wersja Linoskoczka
2.Załącznik 152875
i jeszcze lusterko znad Brdy.
Załącznik 152875
A to Fontanna "Potop" w całości.
Załącznik 152877
Reszta fotek jeszcze na tapecie.
A dziś...........pojechałem do Spały i zabrałem ze sobą Bruna. Wiem już co potrafi na bisku z piłką, więc zrobiłem mu test....pływacki.
Fajnie było jak wywołam foty pokażę relację.
Pozdrowerki