"Zorro tu był"
Załącznik 146153
"Żabi dołek"
Załącznik 146154
Wersja do druku
"Zorro tu był"
Załącznik 146153
"Żabi dołek"
Załącznik 146154
Żabki były?
kwiatkowe wiosenne aż miło się ogląda. nawet la blacha mi się podoba. żabiniec też dobry :) a tam gdzie był zorro to jakiś staw hodowlany czy jakiś zbiornik. podobne widoki są u mnie jak osuszają stawy :) pozdr
Faktycznie biega coś po tym błocku, ślady było widać :) . Trzeba by się było na "polowanie" wybrać bladym świtem :) . Za późno pomyślałem o tych żabach teraz już godów chyba nie mają :(
Panorama, klikać do oporu po większe :)
Załącznik 146191
Świeże wypieki :mrgreen:
La Blacha jabcok-szarlotka :)
Załącznik 146199
Załącznik 146198
te kwiatki mi się podobają. mimo że, delikatnie mówiąc, mam do kwiatów chłodny stosunek
Dark La Tulipe
Załącznik 146415
Załącznik 146416
Załącznik 146417
Czarny tulipan był tylko jeden - A.Dumas 1850 :mrgreen:
Kapitalnie to zrobiłeś :wink:
Ostatnie zdjęcie przepiękne.
Fanfan La Tulipe :wink::mrgreen:
Załącznik 146564
Dark La Tulipe kapitalne!
ponadrabiałem zaległości, fajnych wiosennych fot sobie pooglądałem, :)
te z ostrzejszą czerwienią ładniejsze
Podziękował wielce za wizyty :grin: . Ostatnie moje kwiatki i blachy to bez wyjątku "ofiary" testowania przy obróbce nowego monitorka :) , do końca nie wiem co tam z tego wychodzi :mrgreen: .
Okolice Świebodzina
Załącznik 146857
Załącznik 146858
monumentalne. robi wrażenie
brakuje tylko anten telefonii komórkowej :mrgreen:
zawsze jak widzę tak potężne rzeźby - kojarzą mi się z pewnym polskim filmem
Jakoś tak moim zdaniem ten postument zbyt pięknie nie wygląda, otoczenie za to super:grin: - chyba centrum handlowe Świebodzina. Wszystko na miejscu, dwa w jednym:mrgreen:
tulipany w czerni są baaardzo fajne. pierwszy i fraktalny najbardziej mi się podobają. coraz bardziej podobają mi się Twoje kwiatki :)
Była zima olkowa... Tatry Słowacja
Załącznik 146863
Załącznik 146862
Pierwsze piękne
jak daleko ten horyzont:roll:
za yamadą, choć drugiemu też nic nie brakuje
Na tym pierwszym Tatry Wysokie na Słowacji, robione z pobocza drogi gdzieś pomiędzy Mniszkiem a Lubowlą. To drugie z Łomnicy, od lewej Sławkowski, na wprost masyw Gerlacha, z prawej Wysoka, Krywań.... To co widać w oddali pomiędzy Sławkowskim a Gerlachem to być może Tatry Niskie albo Mała Fatra... nie wiem :)
Ja tu czekam aż śnieg w Tatrach stopnieje a Ty zimą straszysz :twisted:. Pierwsze śliczniutkie :grin:
:roll: Rivendell czeka... a tu się wciąż za bardzo wędrować nie da... :) . To trzeba powspominać "mroczne" dzieje:mrgreen:
Trochę Blachy
Załącznik 147168
Załącznik 147160
Załącznik 147161
Piękny tulipan. Blachy, kwiatki wiadomo opanowałeś do perfekcji.
kolory takie dziecinne, chłopiec i dziewczynka
dobrze, że nie dwa niebieskie:mrgreen:
Blaszanki, w wersji "solo"
Załącznik 147311
Załącznik 147310
Podobają mi się te makra żyjątek :) Bardzo wyraźne, piękne