Nie drażnij mnie! :evil:
U mnie jak już spadł śnieg i poleżał dłużej niż od rana do południa to było pochmurnie, nie tak jak u Ciebie.
Nie narzekaj, nawet takich zdjęć nie mogę zrobić :???:
Wersja do druku
Wiecie, że ja wariat jestem. Jedno słowo i zlocik robimy :mrgreen:
Fajnie, że wpadliście :)
---------- Post dodany o 22:55 ---------- Poprzedni post był o 22:52 ----------
Heniu zawitał, idę dać na mszę :mrgreen:
Super Cię widzieć
Dobra, będzie cd. :D
A u mnie za oknem leje jak z cebra :evil:
A u mnie chwilowo przestało :)
Boguś Ty szczęściarzu, pogodę miałeś jak marzenie i plenerów do syta. ja tylko zdązyłem kilka fotek zrobić w Łodzi i słońce jakby zgasło, i nastała szarość.
Szczęściarzu ? :shock: Wyobraź sobie, że od niedzieli sypie codziennie. Niewiele ale jednak. Niebo białe jak mleko, no wyobrażasz sobie jakie zdjęcia by były. Na dokładkę brak światła i wszystko takie z koloru wyprane.
Dobrze że w górach śniegu przybywa, jak się pogoda poprawi to myk na kolejny wypad :D.
Pozdrawiam - ja Bodzio, prawie górol, i prawie Łemek :-P
Prześliczne te zimowe zdjęcia
Popatrz Kasiu jakie kontrasty. U Ciebie +40 stopni, u mnie ok minus 10.
Gratuluję Ci zdjęć z Ameryki południowej. Piękne są i niedosyt pozostawiają. I dziękuję, że chciałaś się podzielić :)
Zimowe widoki fajniutkie.
Dzięki wszystkim za odwiedziny i dobre słowo.
Kasiu nie zwariowałaś :mrgreen: przyjeżdżaj kiedy chcesz, daj znać i spanie się załatwi :)
Coś dla Krzysia Krakmana na poprawienie humoru.
613.
614.
615.
616.
617.
Swietna wrzutka zimowa.
Bodzip Ty z takim sercem focisz te zimę, co gdy Marysia się dowie? ;-) Zdjęcia prima sort! Szacunek!
Co bedę pisał, wszystko już zostało powiedziane. :-D :-D :-D
He he - fajnie że zaglądacie :)
615 i 617 świetne. Piękną zimę pokazujesz.
łądnie, bardzo ładnie...:)
Co za plenery - dusza jęczy.... :) Ale na prawdziwą zimę w dobrym wydaniu człek się chociaż napatrzy :)
Dlaczego nikt nie zna Beskidu Niskiego ?
Gdy idę na wędrówkę po Tatrach czy Bieszczadach, to wszędzie napotykam ludzi, wycieczki, duże grupy. Tu w Beskidzie idziesz na szlak i przez cały dzień żywego ducha nie spotkasz.
Bodzip macie tam piękną zimę. :-P
W Pyrogrodzie w dwa dni zima wyparowała, nie zostało ani grama śniegu. :-(
Jak fajnie, że utrwaliłeś takie piękne śnieżna widoki, powoli przedstawiają marzenia i wyobrażenia o zimie. U nas śniegu już nie zobaczysz, wysoka temperatura i wiatr zrobiły swoje. Wiosna idzie! :)
Oj połaziło by się z Tobą w tych klimatach.
Świetne foto, ale pewnie i tam "wiosna" już rozchlapała te szlaki.
Pozdrawiam.
odrabiam zaległości :-) 601, 604, 608, 614
Już nie mogę się doczekać zaległego wyjazdu :-)
Fajne te zimowe... Ale ja zimę tylko i wyłącznie na zdjęciach lubiem... Gdzie ja kurde przyjechałam, gdzie... :???:
Dobrze chociaż, że białych niedzwiedzi nie ma :lol:
Dziś troszkę szczegółów i tropów :)
618.
619.
620.
621.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja w robocie...
Fajne tropy..., prawdziwym traperem jestes :-) Fajne foty.
Pomimo bardzo ciepłego wiatru, odwilży i bardzo mocnego deszczu - w górach beskidzkich, śniegu nadal pod dostatkiem. Fotogeniczny to on nie jest bo ciężki i brudny. Nawet resztki zasp są w mieście.
Na okrasę końcówka z serii poprzedniej :)
622.
623.
624.
625.
Pięknie u Ciebie, u mnie breja :cry:
Fajnie, fajnie. U nas po roztopach znowu coś niecoś spadło, ale takich widoków jak u Ciebie, to pozazdrościć.
Co do tropów, to rano na spacerze młodemu tłumaczyłem ślady po jakimś ptaszysku :) Jak je zobaczył, to się uparł, że ptak na jednej nodze skakał :mrgreen:
Fakt - sprawiedliwość to tylko termin słownikowo - encyklopedyczny :evil:
U nas szaro, buro i ponuro - znaczy po śniegu.
Świenie zimowo u Ciebie, a i fotki świetne.
Pozdrawiam.
Izby widzę,Izby:-) chyba sie nie myle.Pozdrowienia Bodzio:-)