Miałeś trochę przerwy a ostatnie jak zawsze koją oko motywem i swiatełkiem.
Wersja do druku
Miałeś trochę przerwy a ostatnie jak zawsze koją oko motywem i swiatełkiem.
Kolejne fotki. Kolejne dobre fotki. Kolejne cholernie dobre fotki...
Dzięki za komentarze
Piękna makowa seria. Aż problem mam, by wskazać te, które najbardziej mi się podobają. Na pewno 1 i 4 w ciepłych kolorach zachodzącego słońca. 2 również świetna. Podoba mi się to zimne światełko. I 6 -urocza ta trawka.
Znakomicie wykorzystane światło. Bardzo piękne obrazy. Miło się ogląda.
Miło pooglądać...
mmmmmmmm:!: cudowne :)
Drugą fotka, tą z sinym tłem i cieniem na płatkach maku autor trafił w mój gust.
Z obrazu emanuje spokój spraw zastanych, porządkujące światło, intensywność koloru, gibkośc i ulotność, szerokie tło ładnie gasi kolor.
Najwyższe uznanie.
Pzdr, TJ
Ladna seria..podoba sie bardzo.
Bardzo malowniczo i kusząco wzrok przyciągają Twoje zdjęcia. Piękna seria w taki sposób przedstawiająca to co na łąkach.
Dzięki za komentarze.
Zaintrygowaly mnie te ostatnie. Ciekawy efekt.
Czym sie bawiles??
Foto zagadka, zgaduj zgadula.
A ja stawiam na strumyk. O zachodzie słońca.
też skłaniam się ku jakiejś wodzie. Fajnie się to prezentuje
Brawo to jest nurt rzeki
No kwiatki są świetnie pokazane! Niby taki banalny temat ale wygląda ciekawie. Podobnie rzeka. Naprawdę mi się podoba!
Świetna ta ostatnia seria : ) Super efekty, fajne kadry w bardzo intrygującej tonacji : )
Pozdrawiam : )
Dzięki za komentarze
Kurcze, fajne :grin: Ale Ty z tej rzeki wyciągnąłeś, Gratki !
Naprawdę gratulacje! : ) Świetne ujęcia z tej rzeki! : ) Bardzo kreatywne, artystyczne, abstrakcyjne : )
Ciekawy pomysl z nurtem rzeczki, podoba sie.
Przepiękne obrazy "namalowałeś" swoim obiektywem.
To, że płynąca woda to się domyśliłem ale kolory to zasługa światła jak sugeruje Agulka, czy coś PSułeś?
No pieknie Panie,pieknie!!!! :-)
Helmut
Pierwsza zasługa to fajne miejsce gdzie słońce zachodzi dokładnie na wprost kaskady, podciągam balans bieli do 6000K plus korekty balansu w meni aparatu. W DPP mała korekta w tonach.
Wspaniałe zdjęcia nurtu wody. Ekstra to wygląda. Podałeś mi trochę ułatwienie bo ostatnio stałem przed fajnym nurtem rzeki ale podszedłem do tego bardziej jak do żywiołu a dzięki Tobie jak będę miał okazję podejdę do tematu jeszcze raz.
Bieszczady
Swietne foty Bieszczad.
Piękna seria :) Cudne kadry. Na świetne światło trafiłeś, wprost do krajobrazów : )
1. Za ciekawe rozłożenie światła, ładne kadrowanie i obłoczki : ) Bardzo na tak : )
2. Za efekt "ruchu chmur" i jak wyżej : )
3. Kadrowanie, ujęcie jak i światło wprost przepiękne : )
4. Jak wyzej : )
Cała seria bardzo na + : )
Zawsze z niecierpliwością czekam na kolejne Twoje zdjęcia i jak zawsze z ogromną przyjemnością je oglądam. Kolejna piękna seria, a nr 2 szczególnie mi się podoba.
Właśnie dzisiaj się tak zastanawiałam że dawno fotek nie wstawiałeś a zawsze czekałam z niecierpliwością na kolejna wrzute :)Zdjęcia z Bieszczad przepiękne :!::!::!: Prawie tak piękne jak Bieszczady na żywo :wink: Proszę o więcej :):):) :cool:
No Ty jak już coś wstawisz to wstawisz.
Kolejna piękna wstawka. Gratuluję i szczerze zazdroszczę umiejętności.
Pozdrawiam
1 i 3 - tylko pozazdrościć :grin:
Dawno Cię nie było..
Pozdrawiam :grin:
Bardzo fajnie się na nie patrzy, ale nie przesadzasz aby z tą winietą ?
Najlepiej podoba mi się 2 reszta po równo. W 3 tylko ta ramka mi się nie widzi.
Bardzo fajne krajobrazy. Nie będę oryginalny i także wybiorę 2 jako lidera tej serii :)
Dzięki
Jak zachodziło słoneczko nad Caryńską i Wetlińską
PRZEPIĘKNE:!::!::!::!::!: jeszcze, jeszcze :grin: