Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Lubisz grzebać spróbuj Hugina ależ on ma potencjał nie tylko do panoram.
A jakże, tyle że chwilowo i ciągle nie znalazłem dla niego trochę więcej czasu, jak i na trochę panoram. To drugie najważniejsze.
http://www.ononesoftware.com/landing/fcen/ - pakiet znowu można pobrać za darmo i nie ma podanej informacji, kiedy promocja się skończy.
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
... pakiet znowu można pobrać za darmo ...
Po kliknięciu w "Get it now!", pokazuje mi się strona z różnymi płatnymi Desktop Apps a na samej górze, w ramce, napis- "You cannot add another "Perfect Effects 8 Premium Edition - FULL" to your cart."
A pobierałeś już może kiedyś na tym koncie?
Pobrałem, właśnie się instaluje. Helmuth: może trzeba wyczyścić cache przeglądarki albo coś?
Edit: No i kicha (częściowo) :)
Wymaga co najmniej Win7, więc na laptopie zainstaluję, ale na starym kompie z XP niestety nie. Chyba już czas na upgrade :)
Cytat:
Zamieszczone przez
osiem1984
A pobierałeś już może kiedyś na tym koncie?
Kiedyś coś pobrałem, nie pamiętam jaką wersję ale w międzyczasie reinstalowałem system i poszło ...
Czyżby pozostał jednak jakiś ślad? Jak sprawdzić co od nich pobrałem?
Ciekawostka - pobrałam Perfect Effect 8.5 w ramach oferty za darmo ze strony - http://www.ononesoftware.com/landing/fcen/ - dostałam numer aktywacyjny, pobrałam aplikację i chciałam ją zainstalować - i w tym momencie mój Norton 360 zaprotestował. Skasował plik instalacji Perfect Effect jako podejrzany. Oczywiście ściągnęłam ponownie i zainstalowałam, tyle, że tym razem przed zainstalowaniem wyłączył na chwilę ochronę antywirusową Nortona.
Nie wiem, co Nortonowi nie podoba się w aplikacji instalacyjnej Perfect Effect - ale na pewno nie jest to coś poważnego ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
magbag
... mój Norton 360 zaprotestował.
Mój Avast nie miał nic przeciwko :)
Cytat:
Zamieszczone przez
magbag
Ciekawostka - pobrałam Perfect Effect 8.5 w ramach oferty za darmo ze strony -
http://www.ononesoftware.com/landing/fcen/ - dostałam numer aktywacyjny, pobrałam aplikację i chciałam ją zainstalować - i w tym momencie mój Norton 360 zaprotestował. Skasował plik instalacji Perfect Effect jako podejrzany. Oczywiście ściągnęłam ponownie i zainstalowałam, tyle, że tym razem przed zainstalowaniem wyłączył na chwilę ochronę antywirusową Nortona.
Nie wiem, co Nortonowi nie podoba się w aplikacji instalacyjnej Perfect Effect - ale na pewno nie jest to coś poważnego ;).
Programy antywirusowe muszą wykazać swoja przydatność. Czasem wykazują ją w dziwnych sytuacjach... Stawiam na chwyt marketingowy ;)