1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Yhmm, techniczne aspekty dla początkującego mogą być trudne ale warto takie podstawy sobie przyswoić. Mam na myśli przygotowanie zdjęcia przed wysłaniem na forum (rozmiar i waga) Niestety z systemem Android i programami do niego nie miałem doczynienia i za wiele już nie pomogę.
Może taki schemat:
1 załącznik(ów)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
To oczywiście było dla mnie jasne... Jednak technicznie trudne do wykonania...:( Dziękuję Saboorze będę nadal próbowała, możliwe że uda mi się to ogarnąć:) Szykujcie na tą okazję szampana.
1 załącznik(ów)
Efekt zmierzony? Bo chyba coś z kompresją na ostatnim zdjęciu nie tak.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Efekt zmierzony? Bo chyba coś z kompresją na ostatnim zdjęciu nie tak.
No właśnie, jeszcze mało. Pilnuj wagi(KB) przy zmniejszaniu. od 400 - 700KB
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Z pomocą Saboora :)
Sliczne,ale popatrz,moze gdyby ......Załącznik 89093,ach porownaj po prostu
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Z pomocą Saboora :)
Ee tam, ja go tylko prze kadrowałem i zmniejszyłem.
---------- Post dodany o 19:39 ---------- Poprzedni post był o 19:37 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Sliczne,ale popatrz,moze gdyby ......,ach porownaj po prostu
Cudo! O Mironie... .:cool:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Ee tam, ja go tylko prze kadrowałem i zmniejszyłem.
A juz myslaem,ze to nowa moda -bialy szlaczek na krawedziach lisci.:mrgreen::-P:-P
:) Dziękuję wam za wszystkie "Klapsy" :)