Gwiazdą on już nie jest a i radością nie tryska. Teraz jest anonimowy jak inni przeciętni zjadacze chleba. Naturalny. lecz nie rozpoznawalny.
Wersja do druku
Gwiazdą on już nie jest a i radością nie tryska. Teraz jest anonimowy jak inni przeciętni zjadacze chleba. Naturalny. lecz nie rozpoznawalny.
trzy strzaly z jarmarku swiatecznego
---------- Post dodany o 20:36 ---------- Poprzedni post był o 20:35 ----------
206
---------- Post dodany o 20:38 ---------- Poprzedni post był o 20:36 ----------
207
---------- Post dodany o 20:39 ---------- Poprzedni post był o 20:38 ----------
208
---------- Post dodany o 20:39 ---------- Poprzedni post był o 20:39 ----------
i nadmorskie w bonusie
---------- Post dodany o 20:41 ---------- Poprzedni post był o 20:39 ----------
209
pozdr
Co oni sie tam tak na żółto pooswietlali na tych jarmarkowych trzech strzalach,bez bonusa oczywiscie
No to inaczej.Odbitka wyglada jak by za dlugo w wywolywaczu przelezala,Biele zdazyly poszarzec.Nie jest to wina twardosci papieru ani temp wywolywacza.To tak nawiazywalem do analogowej obrobki w kuwetach i pod powiekszalnikiem.Na dzisiejsze czasy to albo przy konwersji do czarno bialej zolty jest przesuniety w strone czerni,czyli drobny blad,albo mieli tam na straganach tanie kwarcowe budowlane halogeny do oswietlenia,Daja one zolte swiatlo.Dlatego napisalem,ze sie pooswietlali na zolto.
Inaczej nie umiem tlumaczyc
na oswietleniu sie nie znam, pewnie takie mieli , ale tez jest w tym moja wina uzylem presetu aby postarzyc troche te fotki , pozdr
Mnie też konwersja do B&W w pierwszych trzech zdjęciach niezbyt się podoba.
Nadmorskie bardzo na tak.
Ja na oświetleniu też się nie znam, ale rzeczywiście trzy pierwsze są mocno przytłumione, przez co nieco zbyt dla mnie "płaskie".
Nadmorskie bije je na głowę :)
Pozdr