Odp: Moja przygoda z morzem...
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Że Ci tak odpowiem po naszymu: ja, uhm :mrgreen:
Za to masz robote, Twoj biznes sie kreci a one dodatkowe koszty ...:-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Niech kobiety na ten czas przejda jak dawniej na papier i olowek tak jak mnie kiedys uczono ksiegowosci w szkole. Nie bedzie musialo sie nic importowac :-) Deklaracje recznie wypelniac a nie "programowo" i mniej problemow bedzie... i glowy nie beda zawracac :mrgreen:
może umieją policzyć na tym?
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
może umieą policzyć na tym?
Smiem twierdzic, ze wola panie na komputerze, bo komp potrafi wszystko.. . W pasjansa mozna zagrac i takie tam rozne rzeczy.. no i w wolnych chwilach na "pudelka" zajrzec, co tam slychac w wielkim swiecie :mrgreen:
Miejsce zaklepane na rejsie "Odyseja... dookola swiata". Organizator sie zglosil :-) Tylko teraz umowa dotrze do mnie i odliczac czas..
:-)
Organizator przeslal formularz zgloszeniowy, wypelnilem i wyslalem :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Miejsce zaklepane na rejsie "Odyseja... dookola swiata". Organizator sie zglosil :-) Tylko teraz umowa dotrze do mnie i odliczac czas..
Organizator przeslal formularz zgloszeniowy, wypelnilem i wyslalem :-)
Szybciutko, ja czekałem na mój formularz około 3 tygodni....
Wczoraj napisalem do kobiety dzis odpisala i przeslal formularz zgloszeniowy, ktory wypelnilem i wyslalem.
Jestem ciekawy ile osob sie zapisalo, bo na stronie nie zadnych zmian.
6 załącznik(ów)
Sint Maarten, Britsh Virgin Islands, Jamaica. Wyspy, ktore na pewno zalicze :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Sint Maarten, Britsh Virgin Islands, Jamaica. Wyspy, ktore na pewno zalicze :-)
Widzę ,że przygotowania trwają...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Widzę ,że przygotowania trwają...
Brytyjskie Wyspy Dziewicze (British Virgin Islands - BVI) to archipelag 60 wysp i wysepek, połozony w plnocnej czesci Malych Antyli na granicy Oceanu Atlantyckiego i Morza Karaibskiego. Najwiekszymi wyspami archipelagu sa Tortola, Jost Van Dyke, Virgin Gorda i Anegada.Głowna baza czarterowa na wyspach znajduje się w Hodges Creek Marina na Tortoli. Stad tylko Kanal Drake'a dzieli od zeglarskiego raju z krystalicznie czystymi wodami, pieknymi plazami i dobrze wyposazonymi marinami.
Cytat:
Zamieszczone przez
waruga
Brytyjskie Wyspy Dziewicze (British Virgin Islands - BVI) to archipelag 60 wysp i wysepek, połozony w plnocnej czesci Malych Antyli na granicy Oceanu Atlantyckiego i Morza Karaibskiego. Najwiekszymi wyspami archipelagu sa Tortola, Jost Van Dyke, Virgin Gorda i Anegada.Głowna baza czarterowa na wyspach znajduje się w Hodges Creek Marina na Tortoli. Stad tylko Kanal Drake'a dzieli od zeglarskiego raju z krystalicznie czystymi wodami, pieknymi plazami i dobrze wyposazonymi marinami.
Urlopów nie wystarczy, by zajrzeć i zanurkować do każdej zatoczki...