co i gdzie powinno być? bo jeśli o cytacie z Optycznych piszesz to dotyczy on E-PL3.
Ale na stronie Olympusa jest z dzisiejszą datą fucktycznie nowy firmware do E-P3 :] do E-PL3 nie widać
Wersja do druku
co i gdzie powinno być? bo jeśli o cytacie z Optycznych piszesz to dotyczy on E-PL3.
Ale na stronie Olympusa jest z dzisiejszą datą fucktycznie nowy firmware do E-P3 :] do E-PL3 nie widać
Skoro aktualizacja dotyczy dotykania ekranu to zaraz ktoś pomyśli, że nowy firmware odblokował tę funkcjonalność w EPL-3 ;-)
Mam prośba
Na zlocie, ktoś (nie pamiętam - miałem za dużo piwa :-P ) ustawił mi menu lustrzankowe w E-PL-u3. No i mi się to rozprogramowało, ustawiło się menu klasyczne.
Więc bardzo prosim o przepis - będę dźwięczny :D
====uuups====
nieważne :) - klawisz info
@Bodzip
Wchodzisz w Menu - Ikona z trybikami
Wyśw/PC
Ust.Sterowania
P/A/S/M czy jaki tryb używasz
SPK - zmieniasz na wł
Ster. na żywo - wył jeśli nie używasz
Dowody wdzięczności przyjmuję za sceną :wink:
Dzieki wielkie. Jak wroce do domku to podziekuje :)
Witam, pisze w tym wątku choć temat dotyczy chyba wszystkich PENów. Chodzi o współpracę E-PL3 ze starszymi szkłami dużego 4/3 np ZD14-54 v1. Znalazłem coś takiego w specyfikacji (m in. za "optycznymi") - "w przypadku użycia obiektywów nie wspierających funkcji AF w trybie detekcji kontrastu aparat pracuje w trybie MF z asystą". Czy ten tryb MF z asystą to jest S-AF + MF ? Podłączał może już ktoś stare obiektywy do E-PL3 ? jak to pracuje w praktyce?
Pozdrawiam
MichuP /Michał
Z obiektyw które ja posiadam dużego 4/3 wszystkie w miarę dobrze wspolpracuja. Najgorzej dziala S150. 14-54 mam w wersji II. Dobrze dziala 9-18, dosc slabo 70-300. Niezle S30. Dobrze wspolpracuje telekonwerter EC-20