Dziękuję bardzo za ciepłe re-przyjęcie : ) Niezmiernie mi miło, że prace się przyjęły : ) To teraz kilka czerwcowych ujęć : )
Wszystkie łąkowe i o ile się nie mylę to z Heliosa 2/58...: )
Zapraszam serdecznie do oglądania! : )
Wersja do druku
Dziękuję bardzo za ciepłe re-przyjęcie : ) Niezmiernie mi miło, że prace się przyjęły : ) To teraz kilka czerwcowych ujęć : )
Wszystkie łąkowe i o ile się nie mylę to z Heliosa 2/58...: )
Zapraszam serdecznie do oglądania! : )
Witaj ponownie! :) Jak milo, ze wrocilas, bo foty zawsze byly extra.
Czerwcowe mowisz? Swietnie.. bo tu niby zima wiec jest szansa, ze jak od czerwcowych zaczniesz i bedziesz dawkowac odpowiednio to jakos do wiosny dociagniemy nie ocierajac sie o zimowe. Bo ja to zimy nie lubie :P
Z calkiem ostatniej wrzuty to mega bardzo mi sie nr 2 ten fioletowo-rozowy z robaczkiem dziwnego niebieskawego odcieniu. Boskie. Choc kadrowalbym inaczej, bo tak troche w srodku jest nic i pustawo.
Moze kwadrat? Sprobowalas? :)
T.
Delikatne, bardzo przyjemne w odbiorze zdjęcia.
Mnie tez drugie z gasieniczka wpadlo w oko, moze tylko ciachnac troche z prawej strony, albo w kwadrat jak mowi Thomasso.
Pomyślałem o nich tak samo jak ,,lisijamka1'' delikatne... Powodzenia.
Witaj Subtelly po niekończącym się okersie niebytu!
Ładny come back, :-D moje to: 2 4 3 lila ppolne i tundra te są najbardziej sutelly'owate. :-D
ostatnie ! - kolorystyka fascynująca.. : )
Dziękuję bardzo za tak liczne i do tego pozytywne opinie : ) Gąsienice próbowałam w kwadracie, ale nie mogłam się zdecydować,którą wybrać wersję...: ) teraz trochę zmienię tematykę - pocztówki z pochmurnych wakacji, znad Bałtyku. Wiem, że do krajobrazów nie mam zbyt dobrej 'ręki', ale niektóre z tych, co przedstawię lubię ; )Zapraszam serdecznie i...życzę udanego Sylwestra : D
Eeee nie jest zle :P Golabki sa gites - tak 7/10 :P No i ten taki.. yy falochron zmurszalu tez fajny :)
T.