No i brawo, bo zdjęcie dokładnie oddaje ten dupowaty pokaz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Zdjęcie poprzednie - fajne, te wszędobylskie i ciekawskie baby (chyba to żadna znajoma Twoja? ;) ) wlazły by prawie na tą szybę.
Pzdr
Wersja do druku
No i brawo, bo zdjęcie dokładnie oddaje ten dupowaty pokaz ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Zdjęcie poprzednie - fajne, te wszędobylskie i ciekawskie baby (chyba to żadna znajoma Twoja? ;) ) wlazły by prawie na tą szybę.
Pzdr
To nie znajome. Przechodziłem ulicą, zobaczyłem taką scenkę, włączyłem aparat, odczekałem wieki zanim olkowy odkurzacz wyczyści matrycę i strzeliłem (co za debilny pomysł - wibrator powinien się uruchamiać przy wyłączaniu aparatu, albo powinna być możliwość przerwania czyszczenia po dotknięciu spustu jak w EOSie 400D :roll: ). Już kilka fajnych kadrów przez to straciłem.Cytat:
Zamieszczone przez john100
gdyby ci wyszly z kadru, to na luzie powinienies krzyknac: "GDZIE?!!! SPOWROTEM!!! MATRYCZKA SIE CZYSCI, NIE??!!!
no to ja o tym zdjeciu nr 217. ze takie fajne jest. kazda pani mimo wszystko znajduje sie w innej pozie. kazda poza wykazuje szczere zainteresowanie. pani w srodku dopelnia okazywanie zainteresowania przylozona reka (zabija odblaski). super!
ramka w okolo, ktora dopiero teraz zobaczylem to juz wogole magia. majac zdjecie opuszczone myslalem, ze cie pogielo i nalozyles ramke na fote:) ale tak tez jest niezle. dol ramki tworzy efekt trojwymiarowosci.
ciekawe czy postac z wystawy specjalnie umiesciles w 'ramie'.
nie wiem, ale to zdjecie mnie powala.
po hadeerze 218 pojechalem z entuzjazmem eunucha zaproszonego na ogie, nie wiedzac co dobre. z jednej strony aureole tak mnie draznia jak nie wiem co, to jednak tu trzeba traktowac je jako blask wokol babeczki z wezem. mowie o blasku 'herosowym' - bo z bohaterstwem, triumfem dokonania czegos kojarzy mi sie ten gest. kazdego hadeerzyste bede gnebil z zasady nienaturalnosci. gdyby pani od weza miala ukazane zgrabniejsze paluszki i rece, (ogolnie czyste) mialbym pochlebniejsza opienie o zdjeciu. aha: najwazniejsze - aureola by tak nie przeszkadzla, gdyby unosila sie wogol bohaterki i weza, a nie dodatkowo nad tlumem i dachami.
kiczowatosci sytuacji, sredniego zainteresowania wystepem nie biore pod uwage, bo ludzi jest duzo, kazdy sie patrzy, nawet daleko ktos jest na jakims podwyzszeniu. gdybys napisal, ze faceci wyli a panny sikaly po nogach bardziej bym uwierzyl niz w to, ze atmosfera byla dretwa.
Chciałbym powiedzieć TAK, ale wtedy bym skłamał. Po prostu fart.Cytat:
Zamieszczone przez dka
Może wieczorkiem wrzucę partnera pani z wężem. Łyka ognień jak pelikan ciepłą bułkę. I to w samo południe. :roll: Dka, znów zgwałcę Twoje poczucie estetyki i zrobię z foty HDR. :D
to twoj watek i ty bedziesz mial balagan. :DCytat:
Dka, znów zgwałcę Twoje poczucie estetyki i zrobię z foty HDR
ale zobaczymy czy zgwalcisz.
Zdjęcie wystawowe rewelacyjne, dka - popełnił recenzję,więc ja się wstrzymam. Pięknie to złapałeś, no a z ta ramą, to także w pierwszej chwili pomyślałem, że Cię "pogieło" :mrgreen:
Czekam na prezentację połykacza ognie, a może masz kobietę z brodą :?:
Niestety nie mam. Ale sesja z kobietą z brodą to moje ciche marzenie.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Grześ
..o wschodzie slonca :mrgreen:
Rafał,
Fotka z paniami wypatrującymi szczegółów za szybą wystawy jest atrakcyjna ze względu na to, że pokazuje kawałek zycia, jest na niej dzianie się, akcja oraz mnóstwo damskich emocji, wszystko ucielesnione w pozach (ta jest dla mnie osiągnięcie w tej fotce). Bardzo mi się podoba Twoj refleks oraz sprawne, sprytne (w sensie szybkiej analizy i podjęcia decyzji) wykorzystanie sytuacji, która zdarza się bardzo rzadko.
Na zdjęciu kobiety z wężem rzeczywiście widać, to co oglądały Twoje oczy i słyszały Twoje uszy - niesamowity wysiłek i świadomość nikłego efektu. Figura, którą wykonuje artystka, mówi sama za siebie, a niezbyt entuzjastycznie przyjmujące występ grupki widzów podkreślają smutek wyzierający z tej sceny poskramiania gada.
Pzdr, TJ