Dzieki.
Dzis mimo ze poniedzialek, zapraszam nie do pracy, lecz do mistycznego lasu. Ale najpierw poznajcie jego strażniczkę
Wersja do druku
Dzieki.
Dzis mimo ze poniedzialek, zapraszam nie do pracy, lecz do mistycznego lasu. Ale najpierw poznajcie jego strażniczkę
Ok... ta praca powala... świetne!
tak przy poniedziałku opadłem z mięsa :) strażniczka lasu rewelka
Przez Ciebie nie idę do pracy :-P Wchodzę do magicznego lasu :!:
Rewelacja
Hehe, to fajno. Myślę, że to dużo lepsze miejsce na poniedziałek, niż praca i takie tam :)
Zaglądam tu często i powiem, że strasznie pracowity z Ciebie człowiek. Choć mi najbardziej podobają się te z Twoich wizji, które najbardziej przypominają rzeczywistość. Dlatego "Emptiness lake" z ostatnich, to moje ulubione.
Odnośnie "strażniczki": nie podoba mi się lewe oko modelki. Ale to uwaga z tych, że od perfekcjonistów wymaga się więcej :-) (no i faktu, że to raczej nie zdjęcie a mozolna praca przy komputerze).
ps. tez lubię Lustmord, Reicha jakby mniej
pzdr
Wszystkie prace nie pozwalają aby przejść obok nich obojętnie.
Ja jednak chętnie zobaczyłbym wypowiedź ich autora w wątku Jak zrobiłam/łem to zdjęcie? :wink:
Luna, oko mialo byc niebieskie, ale jednak chcialem by odcieło się trochę od reszty. Porównać muszę, mam kilka innych wersji chyba jeszcze.
Quentin, toż to tajemnica... Fotka powstaje od zera, klejenie, nitowanie i spawanie z reguły 5 innych fotografii i ich fragmentów ;-)
Dobra Panowie, ale to wymaga długiej wolnej chwili. Postraam się ją wygospodarować w najbliższym czasie i po krótce napisać z czym to się je. Nie jest to takie straszne, tylko trzeba dużo cierpliwości. Ale dusza się raduje, jak obraz powstaje i widać rodzącą się własną krainę.