3 załącznik(ów)
Odp: fotoamator2891... początki
Każdy motyw jest dobry aby się nim zająć, chociaż jedne są bardziej popularne a inne mniej :)
Ja sobie na szybko zrobiłem 3 odmiany
1. Tylko zmienione poziomy.
Załącznik 88178
2. Tonowanie HDR
Załącznik 88179
3. Tonowanie HDR i do B-C według jakiegoś mojego widzi mi się :)
Załącznik 88180
Ale wiadomo każdy może sobie zrobić coś innego i każdemu może podobać się co innego :)
:D
116.
---------- Post dodany o 16:45 ---------- Poprzedni post był o 14:53 ----------
116a.
Wersja w BW :)
1 załącznik(ów)
Podoba mi się pomysł jest bardzo fajny ale obróbka łączenia krzesła z oczami trochę do bani a po za tym nie wiem czy osobiście nie zrobiłbym o wiele mniejszego krzesła aby z lewej, prawej i z góry było o wiele więcej tła.
Przykładowo tak:
Załącznik 88395
Chodźmy chłopcy i dziewczęta :)
118a.
118b.
sam kadr staranny - zarówno w pionie jak i poziomie ; ) jednak to co ma zwracać uwagę jest zbyt małe i tak naprawdę niknie gdy patrzy się na zdjęcie.
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
sam kadr staranny - zarówno w pionie jak i poziomie ; ) jednak to co ma zwracać uwagę jest zbyt małe i tak naprawdę niknie gdy patrzy się na zdjęcie.
Ehhh... Masz rację. Obciąłem kawałek góry, ale to chyba nie wiele dało. Chyba skupię się tu na symetrii, a to co zbędne występluję :)
1 załącznik(ów)
Taka wolna amerykanka :D
https://forum.olympusclub.pl/attachm...3&d=1368652954
A generalnie na miejscu zbrodni zostawiasz ślady......, znaczy linie ;)
12,
Tytuł: "Ptak na suficie" :)
Nie przemawia do mnie - jest zbyt wymuszone. I dlaczego takie ucięte na dole? Może za bardzo szukasz odniesień w stylu "ptak na suficie" a za mało poddajesz się intuicji? Za mało w tym instynktu, podświadomości. Dobra abstrakcja nie wymaga tytułów i opisów, one są zbędne - wręcz szkodliwe, podobnie jak intencjonalnie przypisywane "znaczenia". Ostatnie zdjęcia trochę przypominają mi grę w "kółko i krzyżyk", w tego rodzaju fotach to nawet "sudoku" dla zaawansowanych nie zawsze jest dobrą drogą.